Zwangere vrouw moet nog bevallen van kindje maar is nu al op zoek naar nieuwe partner!

Feitjes voor vrouwen

Begin 2023 kreeg Blogmama, mogelijk een bekende naam, veel aandacht op sociale media.

De 38-jarige blondine, die met name actief is op platforms als OnlyFans, TikTok en Instagram, staat bekend om haar voorkeur voor jongere mannen in hun twintiger jaren, wat haar populariteit op sociale media heeft vergroot.

Recentelijk is het echter wat rustiger geworden rondom haar, aangezien ze zwanger is. De vader van het kind is onbekend en volgens de informatie is er geen.

Hem heeft ze ontmoet en er is sprake van een relatie.


Cynthia, ook wel bekend als Blogmama, is al moeder en verwacht binnenkort haar tweede kind. Ondanks dit feit kijkt ze alvast uit naar een nieuwe partner voor na de bevalling.


Cynthia heeft niet veel eisen voor een mogelijke vriend. Ze zoekt een jongeman van minstens 24 jaar oud en een hoog salaris of het ontbreken van persoonlijke ‘issues’ zijn geen dealbreakers.

Het hebben van een goed gevoel voor humor is zeer wenselijk, evenals tatoeages, maar geen van beide is een vereiste, zoals ze aangeeft.

Cynthia benadrukt dat haar nieuwe partner niet per se een vaderrol hoeft te vervullen, aangezien de biologische vader nog steeds betrokken is bij het leven van haar kinderen.

Het is voor Cynthia belangrijk dat haar toekomstige vriend uithoudingsvermogen heeft en tijd kan vrijmaken voor leuke activiteiten, waarbij zij voor de kosten opdraait.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven