Zeg vaarwel tegen schuurplekken tussen je benen dankzij deze geweldige 5 tips!πŸ™πŸ˜(1 minuut lezen)

Zeg vaarwel tegen schuurplekken tussen je benen dankzij deze geweldige 5 tips!πŸ™πŸ˜(1 minuut lezen)

7 augustus 2022 0 Door Feitjes Voor Vrouwen

Het is hartje zomer en we mogen niet klagen over de temperatuur. Het is zo ontzettend warm in ons land dat we niet naar het buitenland hoeven voor echte zomerse temperaturen. Wel is het fijn dat we weer heerlijk over straat kunnen in onze zomerse jurkjes en rokjes. Een groot nadeel: schuurplekken op je benen van het schuren!

Vooral als de temperatuur hoog is en broeierig kunnen er vervelende irritatie plekken ofwel schuurplekken ontstaan op de binnenkant van onze bovenbenen. Dit kan pijnlijk zijn en de vlekken zien er ook niet uit. gelukkig zijn er goede adviezen waardoor we hier nooit meer last van kunnen gaan hebben.

Zeg vaarwel tegen schuurplekken tussen je benen dankzij deze geweldige 5 tips!πŸ™πŸ˜

1. Poederen
Ben je van plan om een eind te gaan lopen en krijg je daardoor vaak last van schuurplekken aan de binnenkant van jouw dijen? Strooi dan op die plekken op de benen wat talkpoeder, hierdoor vegen de benen zacht tegen elkaar en krijg je geen last van pijnlijke plekken door het schuren.

2. Vette crème
Mocht je nou geen talkpoeder in huis hebben, gebruik dan Sudocrem of een andere vette crème. Dankzij dit vette smeersel wordt jouw huid beschermd tegen eventuele schuurplekken.

3. Corrigerend ondergoed
Het dragen van een corrigerende slip met pijpjes onder een rokje of jurkje heeft meerdere voordelen. Ten eerste weet je zeker dat je bips nooit zichtbaar is mocht je kledingstuk omhoog waaien en ten tweede zorgt het ervoor dat je geen schuurplekken krijgt.

4. Een afgeknipte panty
Er zijn natuurlijk meer dan genoeg vrouwen die geen corrigerende onderbroek met pijpjes in huis hebben, gelukkig is er dan een ander alternatief! Knip gewoon een oude panty tot een kort broekje en je hebt hetzelfde effect!

5. Koud water
Het afspoelen van je benen met koud water heeft ook meerdere voordelen! De doorbloeding wordt gestimuleerd en je gaat minder zweten, hierdoor heb je minder kans op plakkende benen.