Winston Post komt met de schrik vrij: ‘Ik riep tegen mensen dat ze 112 moesten bellen’

Feitjes voor vrouwen

kwam rijden, verleende geen voorrang waardoor Winston moest uitwijken en tegen de vangrail botste. Post vertelde dat hij, ondanks de schrik en de pijn, meteen uitstapte en om hulp riep naar omstanders om 112 te bellen.

Gelukkig kwam Winston Post er relatief ongedeerd vanaf met wat kneuzingen en blauwe plekken. Hij is dankbaar voor de hulp die omstanders boden en benadrukte het belang van alertheid en hulpvaardigheid in dit soort situaties.

De bestuurder die een botsing veroorzaakte doordat hij niet stopte voor Post, hoewel Post voorrang had, veroorzaakte een ongeluk. Dit incident werd gedocumenteerd in dit nieuwsbericht.


Post raakte niet gewond bij het ongeval, maar de andere bestuurder leek bewusteloos te zijn in zijn voertuig.


“Ik kon zien dat hij bewusteloos tegen het raam leek te liggen,” zei een getuige. In eerste instantie gaf de man geen teken van leven.

“`html

Door snel eerste hulp te verlenen en omstanders op te roepen de hulpdiensten te bellen, handelde de voormalige GTST-acteur snel.


Enkele van deze omstanders waren toevallig rechercheurs. Post, die terughoudend was om de man te verplaatsen vanwege mogelijke rug- of nekletsel, slaagde erin de man bij bewustzijn te brengen.


Medisch

“`Het personeel controleerde zowel Post als de andere bestuurder en stelde vast dat beiden geen ernstige verwondingen hadden opgelopen.

Post’s nieuwe auto werd echter onherstelbaar beschadigd en zal naar verwachting gesloopt moeten worden.

De acteur betreurde het verlies van zijn auto, die hij slechts enkele weken in bezit had, maar benadrukte de ernst van de schade.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven