Toppunt van luxe: Wendy en Peter laten beelden zien van de binnenkant van hun droompaleis!

Feitjes voor vrouwen

Inmiddels is heel Nederland wel op de hoogte van het feit dat Peter Gillis een nieuwe partner heeft, namelijk Wendy van Hout.

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

Wendy werd direct in de familie Gillis opgenomen en tevens was ze te zien in het laatste seizoen van Massa is Kassa.

Wendy van Hout is geen lieverdje: Roddelpraat heeft ernstig nieuws ontvangen!

Ondanks alle toestanden rondom zijn ze al aan het draaien voor een nieuw seizoen van Massa is Kassa en uiteraard is ook Wendy te zien.

Mannen van RoddelPraat komen met ernstig nieuws over Wendy van Hout!

Onlangs liet Wendy op haar Instagram-account weten dat zij haar geliefde Peter altijd zal blijven steunen. in een betoog schreef ze:

Handgemeen tussen Nicol en Wendy: Peter pion is een spel van wraak!

Zoals jij is er maar 1, ijzersterk en nooit klagend en nog altijd positief. Ik sta nu 6 maanden naast jou en ik zie wat er om jou heen gebeurd. Vol onmacht kijk ik mee en ben er voor je waar ik iets kan betekenen.

Wendy van Hout is het helemaal zat: ‘ze sturen priveberichten’

Hoe jij turbulentie of zeg maar gerust storm incasseert dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen, een ieder ander had dit mentaal niet eens overleefd.”

Peter Gillis blij met nieuwste aanwinst: ‘Groots uitpakken is meer mijn ding’

Wendy sluit af met: “IJZERSTERK dat ben jij en toch….maak ik me soms zorgen als ik zie hoe je keer op keer neergesabeld word door onjuistheden met uit contexten getrokken teksten die ook nog eens gebagatelliseerd worden.

Peter Gillis blij met nieuwste aanwinst: ‘Groots uitpakken is meer mijn ding’

Daarnaast kennelijk normaal is een persoon openlijk te beledigen op uiterlijk of postuur. Mij raakt het enorm omdat ik van jou hou. IJZERSTERK dat ben jij!!!Samen voor altijd.”

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

De warme boodschap van zijn vrouwtje laat Gillis niet koud. Hij reageert: “Lieve schat dank je wel voor de mooie woorden en weet je zonder jou kan ik het ook niet. hou van jou xxxx”

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

Wendy heeft ook een social media account voor haar online kledingzaak en via dat account heeft zij ne beelden laten zien van het droompaleis waar zij in gaat wonen met Peter.

Geschrokken Wendy van Hout in paniek: ‘hij heeft een engel op zijn schouder gehad’

Op de beelden is te zien dat Peter achter Wendy staat in haar pand en hij zegt terwijl Wendy via een mobiel de beelden laat zien: “Un droomhuis hè’‘.

Peter reageert op het nieuwste gerucht dat door de wandelgangen gaat: ‘allemaal afgunst’

Op de beelden die ze laat zien zie je een gigantische woonkamer met tevens een prachtige vleugel, de vraag is alleen wie er op de piano kan spelen.

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

“Het enige recht dat ik heb is het aanrecht,” grapt Wendy. Dan showt ze de video van de keuken die, net als de rest van het huis, oogverblindend glimt. “Voila, daar is mijn keuken!” Dan stopt de tour. “Genoeg gezien,” vindt ze.

Wendy van Hout is Nicol Kremers spuugzat: ‘tal van leugens over mij te verspreiden’
Scroll naar boven