Man (30) wordt weduwnaar en krijgt flinke erfenis: Rouwen duurt maar 48 uur

Feitjes voor vrouwen

Na het overlijden van zijn 81-jarige echtgenoot, voormalige priester Philip Clements, stond de 30-jarige Roemeen Florin Marin in de schijnwerpers.

Florin en Philip, die een leeftijdsverschil van 51 jaar hadden, zijn in 2017 getrouwd toen Florin 24 was en Philip 78. Na drie jaar huwelijk overleed Philip, waardoor Florin een aanzienlijke erfenis ontving.

In een interview met DailyMail deelt Florin mee dat hij maandelijks 2.000 euro ontvangt en daarnaast een bedrag van ongeveer 170.000 euro en een huis ter waarde van.

Een bedrag van 120.000 euro is geërfd.


Nadat hij 50 jaar lang priester was, ging Philip met pensioen, kwam hij uit de kast en verhuisde hij met Florin naar Boekarest. Daar kochten ze een huis dat meteen op naam van Florin werd gezet.


Nadat ze naar Roemenië verhuisden, verslechterde de gezondheid van Philip snel en uiteindelijk overleed hij in een verzorgingshuis.


Florin verklaart in het gesprek dat hij slechts 48 uur rouwde.

De duurde. “”Philip zou niet willen dat ik verdrietig was,” zegt Florin.

“”Hij zei dat ik vrolijk moet zijn. Dat heeft me veel geholpen bij het verwerkingsproces,” vertelt hij. Deze houding heeft kritiek opgewekt van Philip’s familie, die Florin beschuldigen van golddigging.

De broer van Philip, Anthony, is woedend en voelt zich beroofd. “”Mijn broer is gewoon beroofd. Ik heb het hem nog gezegd, maar hij wilde niet luisteren,” zegt hij.

“`html


Florin vond al snel een nieuwe liefde in Jeronimo Jesus de Vega na het overlijden van Philip. Hij is nu verloofd met de Duits-Italiaanse hotelbaas Giovanni Messina (53).


Florin, die zichzelf beschrijft als een modeprinsesje, houdt van merkkleding en luxe reizen. Over zijn huidige relatie zegt hij:


“Ik ben een speciale vangst en wil ook zo behandeld worden.” Hoewel hij verloofd is, twijfelt hij over een volgend huwelijk. “Ik weet niet of ik ooit weer wil trouwen,” deelt hij.

“`

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven