Patty Brard walgt van deze BNer en haalt hard uit: ‘Hij is er niet beter van afgekomen’

Feitjes voor vrouwen

Tijdens een recente uitzending van Shownieuws heeft Patty Brard flink uitgehaald naar Rob Kemps, vooral bekend als de frontman van Snollebollekes.

Zij liet haar ongenoegen blijken over de intieme foto’s die Rob met zijn nieuwe vriendin Stephanie op social media deelt.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet: Inhoud is walgelijk!

Patty bekritiseerde Rob omdat hij zijn partner, met wie hij 19 jaar samen was, kort nadat zij bevallen was van hun kind, heeft verlaten.

Bekijk deze afbeelding van Rob Kemps en Stephanie tijdens de kerstperiode. Patty heeft felle kritiek geuit over de liefdevolle foto’s die ze delen, en ze heeft zelfs Stephanie vergeleken met Sylvie Meis.”Er worden toch weer foto’s gepost alsof Stephanie een soort Sylvie Meis is en tongend en zoenend met haar liefde,” zei Patty.”

Patty Brard krijgt duidelijk waarschuwing: ‘De waarheid is niet in het voordeel van haar’

Zij riep op om te stoppen met het delen van dergelijke foto’s. Ook suggereerde zij dat in plaats daarvan iets minder provocerend zou kunnen worden gepost, zoals een foto van een kerstkalkoen.

Voor dit mega bedrag kun je Patty Brard met DEZE act boeken voor een feest!

Rob heeft publiekelijk verklaard datStephanie is de liefde van zijn leven, een uitspraak die Rob Ettekoven, een andere commentator, ook overdreven vond.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet: Inhoud is walgelijk!

Patty, die zelf de nodige levenservaring heeft, merkte op: ”Dat zijn altijd wel heel pijnlijke dingen. Het gevoel voor timing was ook niet helemaal lekker, denk ik. Rob had net zijn kindje gekregen.”

Patty Brard voelt zich behoorlijk belachelijk gemaakt: ‘dan krijg ik een boete’

Ze merkte op dat naarmateWanneer mensen ouder worden, realiseren ze zich dat er meerdere grote liefdes in hun leven kunnen zijn.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Dit is niet de eerste keer dat Brard kritiek heeft geuit op Kemps. Eerder heeft ze gesproken over een incident waarbij Rob afwezig was bij de eerste stapjes van zijn dochtertje Lola omdat hij op vakantie was met Stephanie.

Rob Kemps schreef in een briefje aan zijn vrouw dat hij haar verliet: Inhoud is walgelijk!

Patty noemde dit ‘pijnlijk en ongepast’ en benadrukte dat een toegewijde vader zo’n moment niet zou willen missen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven