Vrouw doet bizarre ontdekking in telefoon echtgenoot: ‘Ik schrok ontzettend’

Feitjes voor vrouwen

De 40-jarige Jane is diepbedroefd nadat ze berichten ontdekte in de telefoon van haar partner waarin hij vreselijk over haar sprak terwijl ze aan het scrollen was.

Jane Lewis uit New Jersey kreeg toestemming om in de telefoon van haar man te kijken en wat ze daar las, maakte haar van streek. De berichten die haar man naar zijn vriend stuurde, waren verschrikkelijk.

Jane vertelt aan Kennedy News: “Ik scrollde door zijn berichten om te zien met wie hij aan het praten was. Toen zag ik een gesprek met zijn vriend waarin hij op een afschuwelijke manier over mij sprak.”

De relatie van Jane werd op de proef gesteld toen ze per ongeluk de chatgeschiedenis tussen haar partner en zijn beste vriend ontdekte. Het feit dat ze elkaar niet vaak berichten sturen, maakte het makkelijk voor haar om snel door de conversaties te scrollen. Echter, de schok die ze voelde bij het lezen van de berichten en hoe haar partner haar omschreef, was overweldigend.

Het bericht dat ze ontdekte was van het begin van hun relatie. Haar partner had aan zijn beste vriend geschreven dat hij Jane gebruikte voor het geld en haar een denigrerende bijnaam gaf, waarbij hij benadrukte dat hij niet met haar naar bed wilde.

“Hij ging echter nog verder, hij noemde me een goedkope h*er die wanhopig was en beweerde dat ik hem had gevraagd bij me in te trekken zonder dat hij met me naar bed was geweest.”

“Hij liet zijn vriend ook weten dat hij ‘meerdere vrouwen’ had die veel knapper waren dan ik. In de volgende berichten schreef hij vervolgens een heel ‘actieplan’.”

“Dat ging over hoe”Jane onthulde: “Hij zou me een tijdje gebruiken en me daarna dumpen, en dat zou hij doen om mij gelukkig te maken.”

Na zes jaar samen te zijn geweest en moeder te zijn van drie kinderen, besloot Jane haar echtgenoot (35) te confronteren met wat ze had ontdekt.

Haar man reageerde door toe te geven dat hij zich ontzettend schaamde en betuigde zijn spijt: “Hij was heel verdrietig en heeft zijn excuses aangeboden.”

Op een negatief zelfbeeld gooide hij het, en vroeg mij om hem tijd te geven om aan zichzelf te werken. Ik weet het echter niet.”

“Dit schrijf je niet zomaar, en zeker niet herhaaldelijk. Ik weet niet of ik verder kan. Het heeft me veel verdriet gedaan. Als hij me een vraag stelt, antwoord ik met: ‘Ik ben niet dom, wel lelijk.”

Als

Wanneer iemand zulke dingen over je schrijft, gaat dat in je hoofd zitten. Mijn zelfvertrouwen is helemaal weg en dat is nog niet alles. Ook twijfel ik over ons huwelijk.

Als ik dit eerder had gelezen, was ik nooit met hem getrouwd. Ik weet echt niet hoe ik hiermee verder moet gaan. Het doet me zoveel pijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven