Vrouw krijgt volop aandacht van mannen op het schoolplein: ‘Ik ben echt een target’

Feitjes voor vrouwen

Kerry en Anna Simpson uit Nottinghamshire hebben geen traditionele banen. In plaats daarvan verdienen ze hun inkomen door TikTok-video’s te maken.


In een recente video uit Anna haar frustratie over de ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: “Ik ben echt een target.”


Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.

Bij hun eerste ontmoeting waren ze allebei nog getrouwd, maar ze besloten binnen drie maanden na hun ontmoeting te scheiden van hun toenmalige partners en met elkaar te trouwen.

Op dit moment delen ze hun relatieverhalen op TikTok, waar ze al bijna 800.000 volgers hebben.

Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die

Haar ongemak over het feit dat mensen haar kinderen van school halen, komt duidelijk naar voren in de video’s.

Kerry uit overduidelijk haar ongenoegen over deze situatie: “Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het probleem is zo ernstig geworden dat Kerry nu zelf de kinderen naar school brengt en ook weer ophaalt.

In een van hun video’s, die al duizenden keren bekeken is, confronteert Kerry iemand buiten beeld op het schoolplein.

In de video uit Kerry haar bezorgdheid:

 “We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

Hun dagelijks leven wordt duidelijk beïnvloed door deze situatie en dit weerspiegelt de uitdagingen waarmee het stel te maken heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven