Vraagtekens bij video park Hengelhoef: ‘Voor de duidelijkheid, Peter is hier trots op’

Feitjes voor vrouwen

Sinds enkele jaren is Peter Gillis toch wel zeer bekend in ons kleine landje. De bekendheid heeft hij natuurlijk te danken aan zijn serie ‘Massa is Kassa’ op SBS6.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Jaarlijks worden de parken van Peter Gillis bezocht door honderdduizenden vakantiegangers. De parken zijn groot en onderhoud is 24/7 nodig.

Honden lusten er geen brood van: Peter Gillis kaffert campingbezoeker uit!

Zijn parken zijn onder andere een succes doordat velen een subtropische zwembad hebben. Het park hengelhoef beschikt dan ook over een groot waterparadijs.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Het zwembad op park hengelhoef beschikt over grote lange glijbanen en uiteraard mag een wildwaterbaan niet ontbreken. Ook tijdens het onderhoud let Gillis op zijn centen.

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

In de serie zien we altijd beelden waar alles er spik en span uit ziet maar de werkelijkheid is toch echt anders. Het onderhoud is zeker niet in orde.

Peter Gillis op zijn best: Dit heeft hij te zeggen over bijzondere carriere van ex Nicol Kremers!

De persoon achter het YouTube-kanaal XtremeRides gaat langs pretparken en zwembaden en filmt alles wat hij tegenkomt en probeert dan ook alles uit.

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

De YouTuber is totaal niet te spreken over het zwembad in Park Hengelhoef: “Massa is kassa… Sinds het programma op de buis is heb ik geen Oostappen zwembad meer bezocht.

Peter Gillis voor het eerst openhartig over breuk Nicol Kremers: ‘Dat deed me veel pijn’😲😢

Wat een anti reclame die serie en wat slecht.. Dat je 80 miljoen hebt, pronkt ermee en je parken er dramatisch bij liggen.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Foxwild word je er van. In deze video bezoeken we weer is de Hengelhoef. Ik heb in het verleden dit bad vaker bezocht en nooit is het goed geweest. Of het was vies of het was kapot.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Dit bad is in 2022 helemaal opnieuw gerenoveerd en in deze video gaan we met een kritische blik door het bad heen. Voor de duidelijkheid… Peter is trots op dit zwembad… Neem dat mee in de review…

Over de auteur

Scroll naar boven