Vrouw trots op haar volle baard: ‘Hij bewondert mijn gezichtsmatje’

Feitjes voor vrouwen

In de meest recente aflevering van het TLC-programma “Love Don’t Judge”, dat draait om onconventionele koppels, delen Coral en Illias een intieme kijk op hun unieke relatie.

Automatische concepten

Dit programma staat bekend om het tonen van liefdesrelaties die afwijken van wat traditioneel als ‘normaal’ wordt beschouwd.


Coral, die bij geboorte als vrouw werd geclassificeerd, identificeert zich nu als non-binair, en dit toont aan dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel man zijn.

Coral begon haar reis naar zelfacceptatie op jonge leeftijd toen ze een lange zwarte haar op haar kin ontdekte, een teken van hirsutisme, wat duidt op een hogere concentratie van mannelijke hormonen in haar lichaam, toen ze negen was.

Voor Coral was dit echter nooit een groot probleem, want ze bleef jarenlang haar baardharen verwijderen, vaak met behulp van producten zoals Gillette Mach 3 voor een gladde huid.

Coral’s verhaal kreeg een wending toen ze online de liefde van haar leven ontmoette: Illias. Illias, die oorspronkelijk als vrouw werd geboren maar nu als man door het leven gaat, waardeert de natuurlijke baardgroei van Coral enorm.

Illias is openhartig over zijn gevoelens en zegt: “Het is toch iets wat haar lichaam op natuurlijke wijze doet.”

Geïnspireerd door Illias’ acceptatie en liefde,In maart 2022 koos Coral ervoor om te stoppen met scheren en haar baard natuurlijk te laten groeien. Deze verandering charmeerde Illias duidelijk.


Zijn bewondering spreekt hij uit door te zeggen:  “Mijn vriendje wordt er heel erg opgewonden van om met zijn vingers en tong door mijn baard te gaan. Hij bewondert mijn gezichtsmatje.”


Deze aflevering van “Love Don’t Judge” benadrukt de diversiteit en schoonheid van liefde in al haar vormen. Tegelijkertijd nodigt het de kijkers uit om de traditionele opvattingen over relaties en schoonheid te heroverwegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven