Viola Holt absoluut geen fan van Patty Brard: ‘Gezien mijn eerdere ervaringen’

Feitjes voor vrouwen

Viola Holt, voormalig ster van de ‘5 Uur Show’, heeft besloten om geen commentaar meer te geven over Patty Brard in de media.

Viola Holt spreekt duidelijke taal op het moment dat ze een vraag krijgt over Patty Brard!

De twee hebben een gespannen verstandhouding en Holt heeft besloten om niet deel te nemen aan artikelen of discussies met betrekking tot Brard.

Viola Holt haalt uit naar Catherine Keyl: 'Ze heeft me nog nooit haar excuses aangeboden'

Dit werd duidelijk toen ze benaderd werd.Voor een rubriek in de Nieuwe Revu geven collega’s wekelijks hun mening over andere bekende Nederlanders.

Patty Brard krijgt heftige waarschuwing van ex: ‘Als ze oorlog wil, kan ze oorlog krijgen’

Patty Brard was dit keer het onderwerp, maar Holt weigerde te reageren: ”Gezien mijn eerdere ervaringen met Patty Brard zal ik hier geen commentaar op geven.”

Viola Holt haalt uit naar Catherine Keyl: ‘Ze heeft me nog nooit haar excuses aangeboden’

”Ik heb bewust afscheid genomen van de televisie. Ik ben 74 en ik vind dit een mooie leeftijd om te stoppen,” verklaarde Holt.“Het is goed zo. Ieder voor zich. Hier eindig ik het, dat is alles,” verklaarde ze in het tijdschrift.

Viola Holt haalt uit naar Catherine Keyl: ‘Ze heeft me nog nooit haar excuses aangeboden’

Dit besluit heeft zijn oorsprong in 2008, toen Brard negatieve opmerkingen maakte over Holt: “Viola is niet oprecht en één bonk nep.”

Patty Brard haalt uit naar deze BenB Vol Liefde eigenaar: ‘Die sla ik even over, hoe goor!’

“Ik zag haar praten over hoe spiritueel ze wel niet is. Dacht jeHet was destijds heel gekwetst gereageerd door Holt en aangegeven dat deze opmerkingen meer over Brard zeiden dan over haarzelf.

Viola Holt haalt uit naar Catherine Keyl: ‘Ze heeft me nog nooit haar excuses aangeboden’

Dus lijken de spanningen tussen de 74-jarige Holt en de 68-jarige Brard niet te zijn afgenomen. Ondertussen heeft we daar intuinen? Ik zou zeggen tegen Viola: je bent te dik en je hebt geen werk. Mij is het ook gelukt, waarom zou het jou niet lukken.”

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

…Catherine Keyl heeft zelf ook een positieve mening over Brard en haar rol op televisie, ondanks dat ze in onmin leeft met Holt. Ze waardeert de ervaring die ouderen meebrengen en vindt de combinatie van jong en oud op televisie verrijkend. “Ik vind het lastig als mensen alleen maar naar jonge mensen willen luisteren. Ik denk dat ouderen een bijdrage kunnen leveren doordat ze meer levenservaring hebben. Dat kan heel waardevol zijn,” aldus Keyl.

Ze zegt dat ze verwelkomt dat Patty altijd met nieuwe inzichten komt.

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

Wat Brard betreft, zei ze: “Patty komt altijd met verrassende wendingen. Met Patty is het nooit saai, haha. Als kijker weet je nooit wat Patty gaat zeggen. En zij zelf ook niet, denk ik soms.”

Groot verdriet voor Catherine Keyl: ‘Ik zal hem ontzettend missen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven