Man gaat trouwen met transvrouw: ‘Ik ben geen homo, ik val op vrouwen’

Feitjes voor vrouwen

De diversiteit van liefde blijkt uit het unieke en krachtige verhaal van Jesse en Cassidy.

Hun romance begon met een wederzijdse fysieke aantrekkingskracht die al snel uitgroeide tot iets veel diepers. Het was liefde op het eerste gezicht, een onverwacht en onweerstaanbaar gevoel.

Toen Jesse Cassidy op Instagram zag, voelde hij meteen aantrekkingskracht tot haar en nam het initiatief om haar een bericht te sturen.

Stuur een bericht.

Jesse ontving een positieve reactie van Cassidy, die hem ook aantrekkelijk vond, en al snel bloeide er iets moois tussen hen.

Tijdens hun vroege gesprekken onthulde Cassidy aan Jesse dat ze een transvrouw is, wat betekent dat ze geboren is als man maar zich heeft laten transformeren tot vrouw.

Jesse liet zich hier niet door afschrikken en zag het juist als een kans om samen een unieke relatie op te bouwen.

Cassidy vertelt dat ze als transvrouw vaak te maken krijgt met haatberichten, vooral uit religieuze hoeken. Ze krijgt opmerkingen als: “Meneer, lippenstift en hakken zorgen er niet voor dat je een vrouw bent.”

”Het veranderen van chromosomen is niet mogelijk. Je bent gewoon een onzeker mannetje dat zijn eigen lichaam niet accepteert. Blijf lekker in je fantasiewereldje leven.”

Cassidy is gewend geraakt aan deze negativiteit, maar het raakt haar nog steeds. Jesse daarentegen, begint nu ook met soortgelijke berichten geconfronteerd te worden.

Er zijn mensen die hem beschuldigen van het zijn van homo omdat hij een relatie heeft met een transvrouw. Zelfs zijn familie en vrienden hebben hem dit label gegeven.

Toen Jesse zijn vader vertelde over zijn deelname aan het programma ‘Love don’t judge’, reageerde zijn vader boos: “Nu zal de hele wereld weten dat mijn zoon homo is.”

Desondanks benadrukt Jesse dat hij niet homo is. Hij voelt zich aangetrokken tot vrouwen en beschouwt Cassidy als zeer vrouwelijk genoeg.


Cassidy heeft alle fysieke kenmerken van een vrouw en het verbaast hem dat mensen dit niet kunnen zien.


Hun liefdesverhaal bewijst dat liefde zich niets aantrekt van vooroordelen of stereotypen, en dat het geen grenzen kent.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven