Transgender doet extreem walgelijke uitspraak: ‘Lijkt me ontzettend grappig om dat dan te doen’

Feitjes voor vrouwen

Vandaag de dag is een geslachtsverandering de normaalste zaak van de wereld, wel zijn de meningen hierover flink verdeeld.

Op het platform TikTok gaat er een behoorlijk bizarre video rond van een transgender, een man die nu als vrouw door het leven gaat. Deze persoon wil graag zwanger worden.

Tegenwoordig is het mogelijk om een X te laten plaatsen in een paspoort. Ook hier zijn de meningen over verdeeld.

De transvrouw in de video op TikTok waarvan de naam niet bekend is bij ons, heeft wel een bizarre fantasie. De uitspraken zijn in onze ogen echt walgelijk.

De transvrouw wil allereerst graag een baarmoedertransplantatie, om zodoende in verwachting te kunnen raken. Maar dat is niet alles.

‘Ze’ zit niet op kinderen te wachten maar wil alleen maar zwanger raken om daarna ab0rtus te kunnen laten plegen.

In de video vertelt ze uitgebreid over haar bizarre idee: ”Ik wil de eerste vrouw zijn die een succesvolle baarmoedertransplantie ondergaat inclusief de eierstokken.”

Vervolgens volgt er een bizarre uitspraak: ”Ik wil ook de eerste trans zijn die ab0rtus ondergaat. Het lijkt me ontzettend grappig om dat dan te doen.”

Zo wil ze de baarmoeder ‘overnemen’ van een vrouw die zich wil laten ombouwen naar een man. Het is nu dan ook zoeken naar een arts die ‘deze uitdaging’ wil aangaan.

De video kan rekenen op heel veel reacties die uiteraard niet positief zijn. Zoveel vrouwen willen graag een kindje maar zullen nooit moeder worden. Deze transvrouw ziet het als een experiment.

Male trans activist fantasizes about getting a uterus transplant so he can get pregnant and get an abortion pic.twitter.com/l48OWkzDuh

— Libs of TikTok (@libsoftiktok) July 11, 2023

Over de auteur

Scroll naar boven