Gezin gebruikt al drie jaar geen toiletpapier: ‘De keuze kwam er om verschillende redenen’

Feitjes voor vrouwen

Huishoudens beheren gaat gepaard met aanzienlijke uitdagingen en kosten, vooral wanneer ouders rekening moeten houden met de behoeften van het hele gezin en de financiën in balans moeten houden.

Onverwachte uitgaven kunnen soms een extra last vormen en met de huidige inflatie is het nog belangrijker om manieren te vinden om te besparen. Een moeder heeft een onconventionele manier ontdekt om geld te besparen op toiletpapier.

Vreemde nieuwe trend: De reden waarom heel veel mensen een wc rol in hun koelkast plaatsen!

Ouders van drie kinderen, Amber Allen en haar echtgenoot Joseph, hebben drie jaar geleden de beslissing genomen om helemaal te stoppen met het gebruik van toiletpapier.

Amber legt de beweegredenen achter deze keuze uit: “We gebruiken al drie jaar geen wc-papier meer.”

“`html


”Om verschillende redenen hebben we ervoor gekozen. Allereerst hadden we een schuld van 70.000 dollar, dus moesten we bezuinigen.”


”Ik ben minder gaan shoppen, goedkoper gaan eten, maar nog steeds gezond, en toen kreeg ik een ingeving. Wc-papier kopen is als ons geld door de wc gooien.”


“`


”Na overleg met Joseph, besloten we het niet meer te kopen en in plaats daarvan een doekje te gebruiken.”


Amber benadrukt dat deze aanpak hen aanzienlijke besparingen heeft opgeleverd.
“In 3 jaar hebben we tussen 1.200 en 2.100 dollar bespaard.”

”We kopen echter nog steeds wat rollen voor de gasten. We overwogen ook om ‘neem je eigen rol mee naar ons huis’ te promoten onder vrienden, maar dat leek ons ​​onbeleefd.”

Amber en Joseph zijn van plan om nog een tijdje door te gaan met het gebruik van doeken en het regelmatig wassen ervan, hoewel dit niet altijd prettig is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven