Sarah van Soelen keihard betrapt: ‘Vorige keer hebben ze de originele foto verwijderd’

Feitjes voor vrouwen

Sarah van Soelen pronkte onlangs op Instagram met een blauwe Birkin tas van Hermès, een accessoire met een exorbitant prijskaartje van tienduizenden euro’s.

Sarah van Soelen betrapt: De originele foto is vorige keer verwijderd

Echter, het Instagram-account Thefakebirkinslayer, dat zich richt op het onthullen van namaak designertassen gedragen door beroemdheden, beweert dat Sarah’s tas nep is.

Onder de foto confronteerde Thefakebirkinslayer Sarah direct met de vraag: “Waar heb je deze tas vandaan?”

Dit voorval plaatst Sarah in een rij van bekende Nederlanders en internationale beroemdheden die door het account zijn beschuldigd van het dragen van neppe luxe tassen.

“`html

Sarah van Soelen woedend: ‘verachtelijk persoon die feiten verdraait’

Diverse bekende personen, waaronder Yolanda Hadid met haar Hermès-tas en de zussen Esther en Anne Vedder van het sieradenmerk Vedder & Vedder, zijn eerder in een vergelijkbare situatie beland.

Sarah van Soelen toont heftige foto van zichzelf: ‘Ik was helemaal op’

Een interessante ontwikkeling is hoe sommige betrokkenen reageren op de beschuldigingen. Bij eerdere ontmaskeringen, zoals die van de Vedders, resulteerde dit in het verwijderen van de originele foto, wat vervolgens leidde tot het verdwijnen van de post uit de stories.

“`

De originele foto is vorige keer bij een van de Vedders verwijderd, waardoor hij automatisch ook verdween uit de stories van Thefakebirkinslayer, meldde een bron aan Yvonne Coldeweijer.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

Sindsdien is het opvallend dat de betreffende Birkin-tas niet meer te zien is op social media.

Sarah van Soelen toon bizarre foto van zichzelf onder invloed: ‘Ik was helemaal op’

Er zijn twijfels ontstaan over de echtheid van dergelijke luxe items die te zien zijn in de online etalages van beroemdheden, wat vragen doet rijzen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven