Roxeanne haalt uit naar haar moeder: ‘Weer een leugen van mevrouw Van Galen!’

Feitjes voor vrouwen

Recent heeft Rachel Hazes verklaard dat de beslissing om haar zoon André Hazes te onterven, geïnspireerd was door haar voormalige vriendin Marieke van Beek.

Roxeanne haalt uit naar haar moeder: 'Weer een leugen van mevrouw Van Galen!'

Haar dochter Roxeanne Hazes bestempelt deze bewering als onwaar. “Weer een leugen van mevrouw Van Galen!”, reageert Roxeanne fel.

Roxeanne Hazes openhartig over emotioneel eten en haar bizarre verslaving aan dit product!

Tijdens een getuigenverhoor waarbij Roxeanne Hazes, Marieke van Beek en Rob Israël, voormalige zakenpartners van Rachel, betrokken waren, kwam de onthulling aan het licht.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Tijdens het gesprek werd onthuld dat André een tijdlang uit het testament van Rachel was geschrapt. Rachel beweerde dat dit gebeurde op advies van Marieke, als reactie op André’s keuze in partner.

Rachel Hazes pislink en haalt hard uit: ‘Ga je schamen gek die je bent’😱😬

Volgens Rachel heeft ze aan Story laten weten: “Er wordt gedaan alsof ik anti-Monique ben… Maar Marieke heeft op mij ingepraat…”

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

”Ik heb me door Marieke laten leiden en André inderdaad onterfd.” Volgens haar werd deze actie later teruggedraaid, een feit dat Marieke naar verluidt ook bekend was.

Rachel Hazes diep geraakt: ‘Niemand durft dit publiekelijk te zeggen’

Roxeanne betwist echter deze versie van de gebeurtenissen en laat dit dan ook weten aan het programma RTL Boulevard.

Roxeanne Hazes voor het eerst openhartig over de strijd die ze voert tegen haar moeder!

In een verklaring aan RTL Boulevard benadrukt zij dat het idee om André te onterven niet van Marieke kwam, maar beschrijft dit als “een aantoonbare leugen”, en geeft aan dat zij gewend is aan onwaarheden van haar.

De moeder, die door Roxeanne Hazes wordt aangeduid met haar meisjesnaam Van Galen in plaats van Hazes, is het onderwerp van het artikel.

Er wordt een afbeelding weergegeven van Roxeanne Hazes die geschrokken is en een nare ervaring deelt. De titel van de afbeelding luidt: “Geschrokken Roxeanne Hazes deelt nare ervaring: ‘WTF is hier zojuist gebeurd?'”

De familiedynamiek en de daaruit voortvloeiende beschuldigingen werpen een licht op de complexe relaties binnen de familie Hazes. Verschillende interpretaties en meningen komen naar voren rond beslissingen die diepe emotionele gevolgen hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven