Robert ten Brink doet stappen terug: ‘Ik hoef niet meer te voldoen aan de harde eis’

Feitjes voor vrouwen

De televisiewereld zal binnenkort een minder bekend gezicht hebben, aangezien Robert ten Brink, het gezicht van het populaire programma “All You Need Is Love”, aangeeft dat hij geleidelijk aan minder op de voorgrond zal treden.

In een gesprek met Het Parool gaf de 68-jarige Ten Brink aan: “Ik zet steeds een stapje terug.” Hij voegde eraan toe:

“Ik kan voldoen aan de harde eis van vijf formats niet meer loslaten. Ik wil niet meer.”

Het vinden van een goed moment om afscheid te nemen van televisiewerk kan een uitdaging zijn, volgens Robert ten Brink, die al jaren in de industrie werkt. Sommige collega’s hebben het er moeilijk mee, terwijl hij persoonlijk geen problemen heeft met het idee. “Wanneer het voorbij is, ga ik verder met mijn echte leven,” vertelt hij.

Robert ten Brink heeft een lange en gevarieerde carrière gehad in de televisiewereld, die begon in 1979 als radio-dj en twee jaar later de overstap maakte naar televisie met het programma “Cijfers en Letters”.“`


Hij was de eerste presentator van “Lingo”, gevolgd door succesvolle programma’s als “Lotto Weekend Miljonairs” en “Holland’s Got Talent.”


De meeste mensen kennen hem vooral van “All You Need is Love”, waar hij de bijnaam ‘Dr. Love’ aan te danken heeft.


Ook dit jaar zal hij weer schitteren.

“`Tijdens de speciale kerstuitzending van het programma “All You Need is Love”, toonde Ten Brink opnieuw zijn enthousiasme, ondanks het 31-jarige bestaan van het programma. “Het blijft hartstikke leuk om te doen. We maken het iedere keer met dezelfde mensen, het is ons jaarlijkse feestje,” zei hij ter afsluiting van het interview met Het Parool.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven