Rachel haalt meerdere malen uit naar dochter: ‘omdat we het anders lullig vonden voor haar’

Feitjes voor vrouwen

Rachel Hazes deelt in een openhartige sessie met het weekblad Story haar gevoelens over de recente rechtszaak waarin haar dochter Roxeanne Hazes als getuige optrad, op verzoek van Rachel zelf.

Rachel laat zich van haar slechtste kant zien door deze opmerking te maken over dochter!

De zaak draaide om onbeantwoorde vragen betreffende financiële transacties na Rachel’s zelfmoordpoging in 2017, en bracht een golf van emoties teweeg voor beide partijen.

Zet Rachel Hazes haar zoon onder druk? ‘dat wil hij wellicht niet riskeren’

Rachel kijkt terug op de intensieve ervaring, vooral het moment in de rechtbank toen Roxeanne verklaarde dat ze, deels door de acties van haar moeder, een miskraam had gehad.

Roxeanne Hazes openhartig over emotioneel eten en haar bizarre verslaving aan dit product!

Deze verklaring raakte Rachel diep, vooral omdat medische professionals zoals verloskundigen aangeven dat miskramen gewoonlijk het gevolg zijn van chromosomale afwijkingen, niet van stress.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

‘Ik denk dat ze wordt gemanipuleerd,’ zegt Rachel. Tijdens de zitting had Roxeanne verklaard dat haar inkomsten als artiest naar het bedrijf van haar moeder, Melvin Produkties, vloeiden. Ze sprak over aanzienlijke bedragen, terwijl ze zelf slechts een bescheiden salaris ontving.

Roxeanne Hazes voor het eerst openhartig over de strijd die ze voert tegen haar moeder!

Rachel weerlegt deze beweringen door te wijzen op het beperkte aantal optredens en werk voor Roxeanne.Na haar deelname aan “So You Wanna Be a Popstar”, ondanks de inspanningen om haar carrière te ondersteunen.

Roxeanne Hazes haalt uit naar haar ouders: ‘vaak onveilig een geen kind gevoeld’

‘Rox doet net alsof ze tonnen inbracht. Maar ze had amper optredens, ik kreeg voor haar heel weinig werk. In het begin trad Rox vrijwel alleen samen met junior op, omdat we het anders lullig vonden voor haar.’

Geschrokken Roxeanne Hazes deelt nare ervaring: ‘WTF is hier zojuist gebeurd?’

“Ze was een beetje bekend.Roxeanne Hazes werd beïnvloed door So You Wanna Be a Popstar, maar uiteindelijk stapte Dré eruit.”

Roxeanne Hazes voor het eerst openhartig over de strijd die ze voert tegen haar moeder!

”Rox kon zich een salaris veroorloven, had een auto, kocht kleding en gebruikte een zakelijke telefoon, terwijl haar inkomsten dat eigenlijk niet toestonden.”

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Rachel betreurt de kloof tussen haar enRoxeanne is sceptisch over een mogelijke verzoening, gezien de diepgewortelde problemen en uitgesproken woorden over de jaren heen.

Rachel Hazes komt met grove boodschap: Is dit een sneer aan zoonlief Andre?

Ze verwijst naar Roxeanne’s uitspraken in het programma “Beste Zangers” over de periode na het overlijden van haar vader en de impact daarvan op hun relatie.

Rachel krijgt onverwachts steun: ‘Lief dat hij dat hardop durft te zeggen’

Als je in “Beste Zangers” verteltNa het overlijden van haar vader heeft Roxeanne haar moeder gedurende negen maanden moeten missen, en heeft ze tien jaar lang gehuild terwijl ze het repertoire van haar vader zong. Dit kan niet, zegt Rachel.

Rachel Hazes en dochter Roxeanne muisstil: ‘betaald zijn door de ene partij aan de andere’

Desondanks benadrukt Rachel, ondanks de pijnlijke situatie en de ogenschijnlijk onoverbrugbare kloof, dat ze er altijd voor Roxeanne zal zijn in tijden van nood, trouw blijvend aan haar rol als moeder.

Rachel laat zich van haar slechtste kant zien door deze opmerking te maken over dochter!

Hoewel ze toegeeft dat de hechte band die ze ooit met haar dochter deelde, waarschijnlijk nooit meer zal herstellen, erkent ze ook dat ze altijd haar moeder zal blijven. Rachel zegt: ‘Als Rox me nu belt: Mam, ik heb een probleem, dan zal ik het voor haar oplossen. Ik blijf altijd haar moeder. Maar het wordt nooit meer zo hecht als het geweest is.’

Onverwachte wending in Hazes-rel: Gooit Rachel nu haar eigen ruiten in?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven