Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

Feitjes voor vrouwen

Ondanks alle media-aandacht heeft Peter Gillis zijn villa omgetoverd tot een waar kerstparadijs en nodigt hij iedereen uit om deze transformatie te komen bewonderen.

Peter en Wendy nodigen iedereen uit bij hen thuis: ‘Laat niets je tegenhouden om te komen’

En het beste van alles? Het is helemaal gratis. Dus een heerlijk uitje voor het hele gezin, ongeacht de grootte.

Wendy van Hout plaatst online betoog: ‘dat zou niemand maar dan ook niemand kunnen’

Op zijn website staat de aankondiging: “De villa van Peter en Wendy is omgetoverd tot een magisch Winter Wonderland. Bezoekers kunnen genieten van de kerstsfeer en rondwandelen in de prachtig versierde tuin.”

Peter Gillis bijt van zich af na nieuw gerucht en komt met reactie: ‘zeker niet aan de orde’

“Bezoekers kunnen zich verheugen op een springkussen voor kinderen, een orgel dat feestelijke muziek speelt en talloze sfeervolle decoraties. En dit alles onder het genot van warme chocolademelk en lekkere kersthapjes. Een echt uitje voor jong en oud!”

Het bezoek is volledig gratis, dus aarzel niet om langs te komen”, is er verder vermeld.

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Op Instagram plaatste Peter ook een bericht met een foto van zijn indrukwekkend grote villa, wat tot enthousiaste reacties van fans leidt. ”Ik vind dit huis nog mooier dan het kasteel”, merkt een volger op. ”Daar heb je goed werk geleverd, jongen”, voegt een andere fan toe.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

De website biedt kerstkleding aan die persoonlijk door Wendy is uitgekozen, hoewel de precieze reden achter deze genereuze actie nog onbekend is.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

De website van Gillis meldt dat “Wendy zal zelf advies geven aan de dames, wat zeker een unieke ervaring belooft te worden”.

Dit bericht op Instagram bekijken

Onlangs ontving Peter Gillis, de eigenaar van verschillende vakantieparken en natuurlijk bekend van de serie Massa is Kassa, slecht nieuws. Zijn park Prinsenmeer moet onmiddellijk sluiten omdat hij niet door de Bibob-toets is gekomen. Deze evaluatie beoordeelt of een onderneming mogelijk betrokken is bij criminele activiteiten. Je kunt het bericht van Peter Gillis bekijken op Instagram.

Peter Gillis met pensioen? Alles verkopen en leven als God in Frankrijk!

De video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen en zet mensen aan het denken. Dit heeft ook gevolgen voor de andere zeven parken van Gillis, wat grote financiële tegenvallers met zich mee zou brengen.

Video vanaf vakantiepark Prinsenmeer zorgt voor rillingen: Dit zet mensen aan het denken!

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht en geeft aan dat het zeker niet aan de orde is. Zijn vriendin Wendy biedt steun in deze moeilijke tijd en zegt: “Heel soms valt er even een stilte… Mijn lieve partner, een man die altijd maar doorvecht voor iedereen, zelfs met de spreekwoordelijke messen nog in zijn handen.”

Peter Gillis reageert op nieuw bizar gerucht: ‘dan is dat zeker niet aan de orde’

“`html

”Je houdt altijd je rug recht.”

Tortelduifjes Peter Gillis en Wendy van Hout onder vuur: ‘Triest, heel triest’

”Vandaag keek ik in je prachtige ogen en zag ik ongeloof. Je bent ijzersterk omdat je altijd je rug recht weet te houden. Dat maakt me ontzettend trots. Waar deuren sluiten, zullen er andere weer opengaan!”

Bizarre onthulling over relatie van Peter Gillis: ‘allemaal bedacht voor de serie’

Veel volgers leven mee met Peter en adviseren hem om zijn bezittingen te verkopen en van het leven te genieten, zoals

“`In Spanje:

Bizarre transformatie Peter Gillis: Niet normaal hij is bijna onherkenbaar!

Een andere volger komt met de suggestie: “Verkoop gewoon alles en ga leven als een God in Frankrijk, maar dan in Spanje!”

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

“Alles verkopen incl het kasteel, huis. Is toch veel mooier en lekker op pad met een anonieme camper en genieten van het leven. Want dit is zo geen leven hoe groot, sterk, breed of lang je ook bent.”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

”Hoewel je schouders veel kunnen dragen, zijn we geen robots. Op een gegeven moment is het gewoon genoeg. Het is tijd om normaal te leven zonder bergen papierwerk, advocaten, juristen en adviseurs. Nee, het is genoeg geweest!”

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Nu Peter 61 is, wordt een vervroegd pensioen als een realistische optie gezien. Het Prinsenmeer wordt gesloten.Het lijkt erop dat ook het einde van ‘Massa is Kassa’ in zicht is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven