Kan Gordon zijn hoofd nog boven water houden? ‘zwaar weer voor hem op komst’

Feitjes voor vrouwen

Al meer dan een jaar probeert Gordon zijn luxe penthouse in Amsterdam te verkopen, echter wil het maar niet vloten met de verkoop.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

De vraagprijs zakte vorig jaar al van 3,5 miljoen naar 3 miljoen euro en nu is het hele optrekje plotseling plotseling van Funda verdwenen.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Een jaar geleden besloot hij zijn penthouse in de verkoop te zetten. Het penthouse is voorzien van al het luxe dat je je maar kan bedenken en kijkt uit over het IJ.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Het pand kreeg hij helaas niet verkocht en dus besloot hij om de vraagprijs met maar liefst een half miljoen te verlagen.

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

Website BekendeBuren meldt nu dat Gordon het penthouse uit de verkoop heeft gehaald omdat de verkoop dus niet wil vlotten.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

Een ingewijde heeft aan weekblad Weekend laten weten dat Gordon zijn penthouse niet met verlies wil verkopen en daarom niet verder de prijs wil verlagen.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Naar verluidt zou hij ten einde raad zijn, dit omdat er een flinke hypotheek op rust en hij deze wel iedere maand moet betalen terwijl hij zelf het merendeel van de tijd in Dubai woont.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Weekblad Party komt zelfs met het bericht dat het ‘code rood’ is voor Gordon, dit omdat hij de vraagprijs niet verder kan verlagen zonder verlies te maken.

Gordon onderweg naar familie in Nederland: ‘Zo ziet emotioneel en mentaal gebroken er uit’

,,Dat opgeteld bij het aflopen van het vette contract met Talpa, is het meer dan waarschijnlijk dat er financieel zwaar weer voor hem op komst lijkt te zijn”, schrijft Party.

Liefdessprookje Gordon van korte duur: ‘Alleen maar tranen’

Eind dit jaar loopt het contract met Talpa af voor Gordon en dat is flink balen, daar hij naar verluidt maar liefst 100.000 euro per maand zou verdienen.

Liefdessprookje Gordon van korte duur: ‘Alleen maar tranen’

Over de auteur

Scroll naar boven