Jonge dame neemt na eerste werkdag direct ontslag vanwege deze afwezigheid!

Feitjes voor vrouwen

Een opvallende keuze is gemaakt door een jonge vrouw in de huidige competitieve arbeidsmarkt, waar stabiele banen schaars zijn: ze heeft ontslag genomen na slechts één dag werken.

Automatische concepten

De uitdagingen waarmee veel jongeren geconfronteerd worden bij het vinden van werk worden belicht in dit verhaal, gedeeld door de gebruiker @croissantwoman.

Bekijk dit bericht op Instagram

(@croissant_woman)🥐👩🏻‍💼

Een video waarin de 20-jarige vrouw haar ervaringen deelde, onthulde de verrassende realiteit van haar nieuwe baan als verkoopassistente.

Haar aanvankelijke enthousiasme leek oprecht, maar uiteindelijk kwam zij tot de conclusie dat

Ze beweerde dat ze was opgeleid voor de functie.

In een video vertelde ze: “Een heel vriendelijke vrouw nam me onder haar hoede, ze leerde me veel dingen, van hoe je een kassa gebruikt tot hoe je een kassa opent en de winkel sluit, en het alarm uitzet.”

Na korte tijd ontdekte ze echter dat de baan meer omvatte dan ze had verwacht. Ondanks het lage salaris was ze toch bereid om de baan te accepteren:

“`html


Ze legde uit dat hoewel het salaris niet hoog was, was het nog steeds een baan. Haar inzet was duidelijk geen probleem.

Automatische concepten

Naast haar reguliere taken kreeg ze ook extra verantwoordelijkheden opgelegd, zoals de boekhouding, het plaatsen van bestellingen, het verzenden van producten en de algehele zorg voor de winkel.


Wat haar echter het meest stoorde, was de afwezigheid

“`

“Er was geen pauze tijdens mijn werkdag. Ik moest, net als al mijn collega’s, 8 uur achter elkaar werken zonder recht te hebben om even te stoppen,” onthulde ze.

De combinatie van lage beloning en hoge verwachtingen resulteerde in haar besluit om na slechts één dag ontslag te nemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven