Patty Brard heeft moeite met heftig besluit: ‘Hoe laat ik haar straks achter’

Feitjes voor vrouwen

Een behoorlijk periode had Patty Brard te kampen met groot verdriet, dit omdat haar enige kind, Priscilla geen contact wilde.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

Vandaag de dag is de band tussen moeder en dochter sterker dan ooit. Wel is er een teleurstelling omdat de grootste wens van Patty nooit in vervulling zal gaan.

Patty Brard openhartig over impact van maagverkleining: ‘bijna 30 jaar jonger geworden’

Na een periode van elf jaar werd de band tussen Patty en haar dochter weer gelijmd. De reden van de breuk is niet helemaal duidelijk maar volgens Patty was haar zus Debby de oorzaak.

Patty Brard moet van de zender verdwijnen: ‘John de Mol moet tegen haar optreden’

Debbie zou Priscilla hebben opgezet tegen haar eigen moeder maar gelukkig zag Priscilla uiteindelijk in dat het anders lag dan haar was verteld en legde de ruzie met haar moeder bij.

Stampvoetende Patty Brard vertoont divagedrag: ‘Ze MOEST een ander plek’

De band tussen de twee is hechter dan ooit. ,,We zijn allebei rustiger, niet meer zo expl0sief”, vertelt Patty in een interview met Libelle.

Mega-schandaal: Hangt er een fikse schorsing boven het hoofd van Patty Brard?

,,We zijn vriendinnen die samen over kleren en nagels praten, die samen giechelen.” Patty haar grootste wens is oma worden, maar Priscilla heeft haar al verteld dat dat niet gaat gebeuren.

Patty Brard (68) komt met ludieke actie om Eloise te steunen: ‘statement maken’

,,Zo jammer!”, zegt Patty teleurgesteld. Ze had ontzettend graag een kleinkind willen hebben maar snapt het besluit van haar dochter wel.

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

,,Het is ook een hele verantwoordelijkheid. Het laat mij nooit los: hoe laat ik haar achter straks als ik er niet meer ben?”

Patty Brard barst in tranen uit tijdens uitzending: ‘Dit is verschrikkelijk’

Begin juni was Brard bij het concert van Harry Styles in de Johan Cruijff ArenA, echter zou ze zich daar behoorlijk hebben misdragen. Een bron klapte uit de school naar Yvonne Coldeweijer.

Patty Brard ligt niet wakker van dreigende Yvonne Coldeweijer: ‘ben er al gauw klaar mee’

,,Een ‘assistent van Patty Brard’ (naar eigen zeggen) stond te stampvoeten dat Patty per se naar het concert wilde, maar niet in haar ‘normale vak’ kon”, vertelde de bron aan Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer deelt grootste nieuws van dit jaar: Dat hadden we even niet verwacht!

,,En haar huidige plaats beviel niet. Te ver van het podium. Ze MOEST een andere plek.” Naar verluidt was de beveiliger niet onder de indruk van de boze assistent.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

,,Hij was echt zo droog. Hij zei: ‘Er zitten hier 50.000 gillende meisjes, heeft Patty geen ogen? Vol is vol.’ En hij deed zo die deur weer dicht”, aldus de bron.

Groot schandaal Patty Brard: ‘Een bron die huiverig is om het te delen!’

Over de auteur

Scroll naar boven