Band tussen Monique en deze dame bekoeld: ‘Nergens meer te bekennen op foto’

Feitjes voor vrouwen

Enige tijd geleden kon Monique Westenberg niet wachten om het nieuws met haar volgers te delen dat ze een samenwerking aanging met kledingmerk Hip&Go.

Monique Westenberg onder vuur: ‘Vrouwen die overduidelijk voor het geld gaan’

Volgers valt het nu alleen op dat er niets meer op het Instagram van Monique geplaatst wordt van het merk. Tevens zijn alle kiekjes met de eigenaresse van het merk verwijderd.

Monique Westenberg heeft weer eens last van slapeloze nachten: ‘Hoe is dit verlopen voor jullie’

Enkele maanden geleden kwam een trotse Monique met het grote nieuws dat ze haar eigen kledinglijn heeft bij kledingwebshop Hip&Go.

Monique Westenberg krijgt behoorlijk op haar donder: ‘Ze is nog steeds een enabler’

,,We zijn live. Eindelijk is het zo ver. Allemaal leuke dingen”, liet een trotse Monique destijds weten aan haar volgers op social media.

Volgers walgen van Monique Westenberg: ‘Er kijken jonge mensen mee’

Op haar Instagram werden haar volgers overspoeld met foto’s van Monique in haar eigen collectie, echter verschijnt er nu al tijden niets meer.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monique Westenberg onthult babynieuws!

,,Er wordt geen reclame meer gemaakt en Rachelle (eigenaresse Hip&Go) is nergens meer te bekennen op foto’s bij Monique”, schrijft een volger aan juicekoningin Yvonne Coldeweijer.

Maxime Meiland haalt uit naar Monique Westenberg

De volger denkt dat er iets gaande is tussen de dames waarop Yvonne zegt: ,,Volgens mij is de samenwerking alweer bekoeld inderdaad”, aldus de juicekoningin op Instagram.

Monique Westenberg heeft het ontzettend zwaar: ‘Mijn hart zal weer breken’😲😢

De kledingcollectie van Monique kon niet rekenen op een stormloop, dit daar de collectie alleen beschikbaar was in kleine maten.

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

,,Helaas weinig xl dus niks voor mij. Dacht dat er ook veel grotere maten verkrijgbaar was maar helaas”, reageerde een volger al eerder.

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

Online lieten veel mensen weten toch wel teleurgesteld te zijn. ,,Ja balen. En ook best prijzig helaas voor mij”, reageerde een ander.

Monique Westenberg woedend en haalt hard uit: ‘Wie denk je dan dat dit is?’

Over de auteur

Scroll naar boven