Niet schrikken! Deze bedragen staan er op de nieuwe menukaarten van Disneyland hotel!

Feitjes voor vrouwen

Als je wilt dineren in het pas gerenoveerde Disneyland Hotel van Disneyland Parijs, moet je flink investeren.

Onlangs heeft het resort de menu’s van verschillende eetgelegenheden gepubliceerd, waaronder het buffetrestaurant Royal Banquet, het à la carte restaurant La Table de Lumière en de hotelbar Fleur de Lys, waarbij de prijzen opvallen.

Volwassenen betalen voor een dinerervaring bij Royal Banquet, die ook interacties met Disney-figuren omvat, buitengewoon hoge bedragen.

De toegangsprijs voor volwassenen bedraagt 100 euro en voor kinderen 50 euro, exclusief drankjes.


Speciale cocktails, zoals de ‘Toasting Tankard’, zijn aanbevolen en geprijsd op 28 euro. Normale cocktails variëren in prijs tussen de 21 en 25 euro, terwijl de kosten van een fles champagne variëren tussen de 67 en 400 euro, afhankelijk van het merk.


De prijs van wijnglazen varieert van 10 tot 19 euro, terwijl flessen wijn geprijsd zijn tussen de 43 en 93 euro. Voor een frisdrankje betaalt men 9 euro.

Belgische Eddy neemt afscheid van zijn vrouw: Bankmedewerkers nemen hem te grazen!

De drankprijzen in Fleur de Lys Bar zijn vergelijkbaar, maar er is een uitgebreider aanbod aan sterke drank. Een glas whiskey, tequila of rum kost ongeveer 30 euro, terwijl wodka tussen de 18 en 20 euro kost.


Een klein biertje, zoals Heineken of Desperados, kost 12 euro en klassieke cocktails zoals margarita of cosmopolitan staan op de kaart voor 21 euro. Meer extravagante cocktails kosten 28 euro.

Vip-opties zijn beschikbaar voor de liefhebbers van luxe, waaronder 3 centiliter cognac van Rémy Martin Louis XIII voor 300 euro en 4 centiliter Grand Marnier Quintessence voor 220 euro. Zelfs een eenvoudig glaasje sinaasappelsap kost 9 euro.


La Table de Lumière biedt een vast “koninklijk menu” voor 120 euro per persoon, met keuzes uit vijf voorgerechten, zes hoofdgerechten, en vijf desserts.


Voor wie zijn diner wil aanvullen met luxe drankjes, zijn er verschillende opties beschikbaar.Als je ervoor kiest om het arrangement te verfraaien met drie glazen champagne van 10 cl, komt er nog eens 60 euro bij.

Dit weerspiegelt de exclusiviteit en de premium ervaring die het Disneyland Hotel biedt aan zijn gasten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven