Meisje (18) al twee jaar met 42 jaar oudere lover: ‘Ik zal opkomen voor mijn rechten’

Feitjes voor vrouwen

De 18-jarige Keisha uit Schotland is al een paar jaar verliefd. Toen ze haar relatie openbaar maakte, kreeg ze en haar partner veel kritiek.

Keisha is al twee jaar samen met Dimitios Fotis. Het leeftijdsverschil tussen hen is maar liefst 42 jaar.

Toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten, was Keisha slechts 15 jaar oud en Dimitios al 58 jaar oud.


Samen zijn ze haast 24/7 en ze genieten van allerlei activiteiten, zoals samen sporten, uitstapjes maken en natuurlijk lekker relaxen.


Keisha deelt op haar TikTok-account met haar volgers dat ze nog steeds smoorverliefd is op haar partner.


In een recente video zegt ze: ”Twee jaar verder en ik houd nog steeds even veel van hem als de dag waarop ik hem ontmoette.”


Veel mensen plaatsen een vraagteken bij hun relatie vanwege het grote leeftijdsverschil, en hun reacties zijn vaak niet erg vriendelijk.


Velen beschuldigen Keisha ervan een golddigger te zijn. Zo schrijft een persoon onder een video: “Dit is werkelijk hoe geld geluk kan kopen.”


Er wordt door een ander gezegd:  “Ik begrijp niet hoe een mooi meisje zoals jij bij een man van die leeftijd kan zijn. Hij zal vast een goed hart hebben.”

De kritiek raakt Keisha zeker, maar ze blijft doorgaan met het delen van filmpjes.

“We zijn niet allemaal gemaakt met een dikke huid. Soms breken we. We zijn allemaal mensen. Ik zal opkomen voor mijn rechten omdat ik steeds commentaar krijg dat nergens op slaat.”


Volgens haar is leeftijd slechts een getal en ze laat weten oud genoeg te zijn om zelf keuzes te maken: “Deze keuze voelt goed. Hij is de ware voor mij en hij heeft mijn hart. Wij zullen altijd samen blijven.”


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven