Maxime Meiland wil de knoop doorhakken: ‘Dat geeft misschien ook wel rust’

Feitjes voor vrouwen

Robbert Rodenburg ging in zijn nieuwe online programma ‘Open Casa’ in gesprek met Maxime Meiland. De blondine deed een aantal verrassende uitspraken over de toekomst van Chateau Meiland.

Maxime haalt uit naar mensen met een uitkering: ‘zijn allemaal mensen die zelf op de bank zitten’

In gesprek met Robbert laat Maxime weten dat ze namelijk serieus overweegt om een aantal stappen terug te doen. De stekker zou dan ook wel eens uit Chateau Meiland getrokken kunnen worden.

Maxime Meiland openhartig over groot geheim: ‘Ze zal overstuur raken’

Maxime vertelt tijdens het interview dat zij en haar ouders, Martien en Erica, nadenken over het einde van hun serie Chateau Meiland.

Maxime Meiland heeft maling aan fans en haalt dan ook hard uit: ‘Het gaat zoals het gaat’

“Het zou me niks verbazen dat er een moment komt dat wij denken, en vooral omdat mijn ouders op een bepaalde leeftijd komen, van: Nou joh, wij vinden het wel goed”, aldus Maxime.

Maxime Meiland keihard aangepakt op televisie: ‘dit soort kwakzalverij’

Maxime laat duidelijk blijken dat ze het rustiger aan willen doen, maar ze sluit niet uit dat de familie Meiland dan nog andere tv-ambities heeft.

Maxime Meiland kan op wraak rekenen: ‘Volkomen belachelijk’

Hun serie is vanaf de start al een groot succes en Maxime heeft het dan ook veel gebracht. Ze benadrukt nog even dat de bekendheid haar niet naar het hoofd is gestegen.

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

Ze zegt: “Als het er niet was geweest, dan was ik ook heel gelukkig.” Het lijkt er op dat ze ook gelukkig zal zijn met een leven buiten de spotlights.

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

De stekker uit de serie trekken lijkt ook een gezamenlijke overweging te zijn, dit daar ze laat doorschemeren dat haar ouders dezelfde gedachte delen.

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

De familie overweegt dan ook een einde van Chateau Meiland en de blondine laat weten dat ze niet iets willen verzinnen om door te gaan met hun serie.

Maxime Meiland over strijd om geld binnen de familie: ‘Ik vind dat ik dat waard ben’

“Als we stoppen, stoppen we. En dan is het prima, maar op een gegeven moment is de koek op. En dat geeft misschien ook wel rust”, aldus Maxime.

Een klap in het gezicht van Maxime Meiland: ‘We nemen niet veel risico’

Over de auteur

Scroll naar boven