Marvin Ophof klapt uit de school over ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Feitjes voor vrouwen

De bekende ‘Stylist van het Zuiden’, Roy Donders, is van plan om binnenkort zijn biografie getiteld ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.

In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij spreekt openhartig over de ups en downs van zijn carrière, waarbij hij de verschillende uitdagingen bespreekt die hij heeft moeten overwinnen.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Er wordt in het boek aandacht besteed aan verschillende aspecten van het leven van Roy Donders, waaronder zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en minder bekende aspecten van zijn beroemdheid.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws heeft gesprekken gevoerd met Marvin, de voormalige partner van Roy, die optimistisch lijkt over hun relatie en geen bezwaren heeft tegen hoe hij mogelijk wordt afgebeeld.

De biografie bevat veel verwachtingen van Marvin, die voorspelt dat het boek vooral zal focussen op Roy zelf. Hij denkt dat Roy’s periode als homoseksueel mogelijk minder belicht zal worden in het boek.


Marvin uit zijn ergernis over het feit dat Roy altijd over zichzelf praatte in hun relatie en verwacht dat dit ook veel terug te vinden zal zijn in het boek.Er zal waarschijnlijk veel over mij in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero, dus hij zal zijn gay-periode waarschijnlijk zoveel mogelijk buiten beschouwing laten.


Vorig jaar was er enige controverse rondom Roy Donders toen hij beschuldigd werd van het zelf toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek thuis, zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Volgens Omroep Brabant werd dit nieuws onthuld. Later reageerde Roy op de ophef en gaf aan te wachten op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet toegestaan was, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven