Marvin Ophof reageert op biografie van ex Roy: ‘In onze relatie heb ik mij altijd geergerd’

Feitjes voor vrouwen

Roy Donders, de bekende ‘Stylist van het Zuiden’, heeft plannen om binnenkort zijn biografie ‘Gewoon Royke’ uit te brengen.

In deze persoonlijke biografie deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière en praat openhartig over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten doorstaan.

In zijn boek worden verschillende aspecten van zijn leven belicht, zoals zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger, en de minder bekende kanten van zijn beroemdheid.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’
Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Marvin, van Shownieuws, heeft gesproken met Roy over de uitdagingen die hij heeft moeten overwinnen.

De ex-partner van Roy, Marvin, lijkt positief te zijn over hun relatie en heeft geen bezwaren over hoe hij mogelijk wordt afgebeeld in de biografie.

Marvin verwacht dat het boek zich voornamelijk zal richten op Roy zelf, en hij verwacht dat Roy’s periode als homoseksueel mogelijk minder nadruk zal krijgen in het boek.

” In onze relatie heb ik me altijd geërgerd dat het bij Roy altijd over ‘ik’ ging, dus waarschijnlijk zal hij in het boek ook veel over zichzelf schrijven.”


”Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten.”


Vorig jaar ontstond er enige controverse rondom Roy Donders. Hij werd beschuldigd van het zelf toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek thuis, zonder de vereiste opleiding.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Het nieuws werd onthuld door Omroep Brabant, waarna Roy later reageerde op de ophef door te benadrukken dat hij wachtte op antwoorden van verschillende instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat het toedienen van fillers niet toegestaan was, naar eigen zeggen vanwege een verandering in regelgeving waarvan hij niet op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven