Man wil geen lelijke vrouwen op date: ‘Dan lijken ze op een ananas’

Feitjes voor vrouwen

Kevin, een 42-jarige man uit Schotland, plaatste onlangs een opvallende video op het platform TikTok.

Automatische concepten

In de video stelt hij dat hij voortaan selectiever zal zijn in zijn keuze van datepartners.


Hij verklaart in de video: ”Ik realiseer me dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik zoek iemand die er normaal uitziet.”

Regelmatig deelt Kevin, een treinmachinist en alleenstaande vader, video’s op TikTok, vaak samen met zijn hond Blade.

In zijn meest recente video spreekt hij over zijn zoektocht naar liefde. Kevin, die momenteel vrijgezel is, geeft toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Automatische concepten

”Ik wil een mooie vrouw hebben, een diamant,” zegt hij. Vervolgens beschrijft hij zijn ideale partner: ”Ik heb maar een eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”


Hij legt verder uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches) noemt:

Kevin zei: ”Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer.”


Daarnaast heeft Kevin specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, waaronder een aversie tegen opgestoken haar:

Automatische concepten

”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet goed uit,” voegde hij eraan toe.

Hij beweerde dat vrouwen hun mannen zouden moeten gehoorzamen. Daarnaast voegde hij eraan toe dat hij verwachtte dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed zou gaan.

De reacties op Kevin’s video waren gemengd en vaak kritisch. Een van de kijkers merkte op: ”Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel ophef veroorzaakt en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft hij de video verwijderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven