Winter Vol Liefde-Joshua heeft maling aan kritiek: ‘ga er niet mee stoppen’

Feitjes voor vrouwen

Kijkers zagen in de recente aflevering van ‘Winter Vol Liefde’ hoe Joshua door Benjamin naar huis werd gestuurd.

Ondanks dat Joshua al het gevoel had dat zijn tijd op de Belalp ten einde liep, was hij toch verrast toen Benjamin daadwerkelijk een punt zette achter hun gezamenlijke avontuur.

Hoewel Joshua het onderwerp is van veel kritiek op sociale media, lijkt hij zich daar niet veel van aan te trekken.


In zijn Instagram Story deelde hij eerder deze week een reactie van een volger die zei: “Ik vind Joshua eigenlijk wel een leuke gast! Ondernemend, enthousiast en vrolijk.”


Joshua reageerde opgewekt op deze feedback, met de woorden: “Ik houd gewoon van lachen. Sorry voor de mensen die dit niet kunnen waarderen, maar ga er niet mee stoppen. Lachen is gezond”, zo liet Joshua weten.


In de aflevering van maandag nam Joshua afscheid van de Belalp en is inmiddels terug in Amsterdam. Toch zal hij niet meer te zien zijn in ‘Winter Vol Liefde’.


Voor zijn vertrek uitte Benjamin nog stevige kritiek op Joshua: “Je bent heel dominant en ik gebruik het woord liever niet maar ook een beetje manipulatief.”


Benjamin zei, “”Het is ook een dikke middelvinger naar mij toe en dat vind ik geen fijne eigenschap aan jou”.


Joshua bleek uiteindelijk toch niet de juiste match voor Benjamin te zijn, vanwege hun grote verschillen. Spoiler alert voor het einde van het programma: Benjamin heeft een bewogen reis doorgemaakt.Joshua leek in eerste instantie een goede match, maar al snel bleek dat er geen klik was. Ook met de andere kandidaten vond Benjamin geen liefde, waardoor hij alleen achterbleef in Zwitserland.


Benjamin voelt zich nu opgelucht nu het liefdesavontuur voorbij is. Hij vertelde aan zijn vriendin Anna: “Ik weet nu beter wat ik wel en niet wil. Een relatie gaat niet werken. Dus ik wil liever een lat-relatie.”

“Ik wil voorlopig even niet meer daten. Ik ga voorlopig…”

“Het leven als single man heeft Benjamin veel geleerd,” zo concludeert hij na zijn deelname aan ‘Winter Vol Liefde’, over wat hij zoekt in het leven en in relaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven