Zomer, najaar- en wintertrends: deze kleuren en prints mogen niet in je garderobekast ontbreken.

Zomer, najaar- en wintertrends: deze kleuren en prints mogen niet in je garderobekast ontbreken.

Ieder najaar krijgen we weer de nieuwste herfst- en wintertrends. Dit najaar gaan we terug in de tijd want alle kleding die je vroeger droeg mag weer uit de kast. De trend van dit najaar is namelijk retro.

Modekleuren van najaar 2021

Voor mannen en vrouwen gaan we qua kleuren heel veel verschillende dingen zien. Buiten de standaard herfstkleuren liggen de winkels nu voor dit najaar ook vol met zomerse knalkleuren. Voor deze winter wordt wit de modekleuren voor de vrouw.

Modeprints van najaar 2021

Dit modeseizoen zijn de printjes druk en opvallend. Vooral dit najaar zien we de retroprints, want laten we eerlijk zijn , de tijgerprintjes hebben inmiddels hun beste tijd wel gehad. Geblokte prins en ruitjesprints zijn weer helemaal hip, laten we teruggaan naar de jaren zeventig!,

Opvallende materialen

Dit seizoen mogen we echt wel wat meer opvallen en dus moeten we vaarwel zeggen tegen de saaie joggingbroek. Dit jaar mogen we wel wat meer glitters, ruches en pailletten zien. Je hoeft echt niet de straat over te gaan in een discopak, er zijn ook zat leuke kledingstukken te vinden met glitter details.

Klassiekers

Zoals ieder jaar zien we ook dit jaar weer de echte klassiekers terug. De trenchcoat blijft net zoals de grote, gebreide truien en vesten, een favoriet. Het leren jasje zien we ook weer terug, echter alleen in een andere variant. Dit jaar zien we de leren jas terug in een langere variant, net zoals in de jaren negentig.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven