Kerry moet haar vrouw beschermen: Op school flirten de vaders namelijk massaal!

Feitjes voor vrouwen

De inwoners van Nottinghamshire, Kerry en Anna Simpson, zijn TikTok-influencers en verdienen hun geld met het maken van video’s.

In een recente video uit Anna haar frustratie over ongewenste aandacht die ze krijgt van mannen op het schoolplein: ”Ik ben echt een target.”

Het ironische is dat Kerry en Anna elkaar juist op het schoolplein hebben ontmoet in 2018, toen ze hun kinderen naar school brachten.

Bij hun eerste ontmoeting waren ze allebei nog getrouwd, maar na die ontmoeting hebben ze besloten om te scheiden en zijn ze binnen drie maanden met elkaar getrouwd.

Nu delen ze hun relatieverhalen op TikTok, waar ze al ongeveer 800.000 volgers hebben verzameld.

Anna, die veel aandacht krijgt van vaders die hun kinderen van school halen, uit haar ongemak.

In haar video’s bespreekt ze deze kwestie uitgebreid.

Kerry maakt duidelijk dat ze niet blij is met de situatie: ”Ze proberen mijn vrouw af te pakken.” Het probleem is zo ernstig geworden dat Kerry nu zelf mee moet gaan om de kinderen op te halen en te brengen.

Een van hun video’s, die al duizenden keren is bekeken, toont hoe Kerry iemand buiten beeld op het schoolplein aanspreekt.

In de video uit Kerry haar bezorgdheid: “We staan op het schoolplein en iemand flirt met mijn prachtige verloofde. Dit is toch ongelooflijk!? Ik moet haar nu echt gaan beschermen.”

Deze situatie heeft duidelijk impact op hun dagelijks leven en weerspiegelt de uitdagingen waar het stel mee te maken krijgt.

@kerana0208 When someone is flirting with my lovely fiancée, it’s time to show them what #kcsquad is all about #kcsquad ♬ original sound – Kerana0208

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven