Gordon openhartig over gitzwarte periode: ‘Het waren twee pogingen’

Feitjes voor vrouwen

Een winterse special van het programma ‘Casa di Beau’ wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Hierin verblijven bekende Nederlanders in een luxueuze omgeving en voeren tegelijkertijd diepgaande gesprekken.

Gordon onderweg naar familie in Nederland: ‘Zo ziet emotioneel en mentaal gebroken er uit’

Deze keer vindt de uitzending plaats op een koude winterlocatie, in plaats van de gebruikelijke zomerse Italiaanse villa waar Beau zijn gasten verwelkomt.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Gordon sprak openhartig over zijn geruchtmakende breuk met Gavin en de donkere periode die hij heeft doorgemaakt tijdens de recente winterspecial van “Casa di Beau”, die zondagavond werd uitgezonden.

Deze man zegt sorry tegen Gordon: ‘Hij was een makkelijk doelwit om de schuld te geven’

Tijdens “Shownieuws” op zaterdagavond werden fragmenten van deze aflevering getoond. Het was opmerkelijk dat Gordon eerlijk sprak over zijn eerdere zelfm00rdpogingen.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

Gordon was woedend op het OM en liet weten dat hij het er niet bij zou laten: ‘Hij wist ook dingen over mij, bijvoorbeeld dat ik een einde aan mijn leven heb proberen te maken. Het waren twee pogingen…’.

Gordon komt in actie: ‘Mijn leven was de afgelopen maanden doordrenkt van angst’

Tijdens een ontroerend moment pakte Beau de hand van Gordon, die duidelijk emotioneel was, en vroeg of hij professionele hulp had gezocht om deze ervaringen te verwerken.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

Gordon gaf als antwoord: ‘Ja tuurlijk, en nog steeds. Maar Patrick heeft mij gered, die is letterlijk bovenop me gesprongen.’

Gordon heeft afstand gedaan van zijn hondjes: Toto en Rocco gedumpt in asiel!

Patrick, de ex-vriend van Gordon, onderhoudt tot op de dag van vandaag een speciale relatie met de zanger en is dan ook zijn grote steun en toeverlaat.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Terwijl er zwaardere onderwerpen werden besproken, kwam er ook lichter nieuws naar voren. In “Shownieuws” onthulde Bart Ettekoven dat Gordon in “Casa di Beau” aangaf open te staan voor nog een laatste seizoen van “Geer en Goor”.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Echter, Gerard Joling lijkt momenteel nog niet helemaal klaar te zijn voor dit idee. De toekomst zal uitwijzen of dit werkelijkheid wordt!

Liefdessprookje Gordon van korte duur: ‘Alleen maar tranen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven