Vrouw heeft spijt van huwelijk met Ghanees: ‘Hij houdt meer van TikTok dan van mij’

Feitjes voor vrouwen

De 62-jarige Donna uit de Verenigde Staten is sinds twee maanden getrouwd met Emmanuel (33) uit Ghana. Er is nu al irritatie: “Dit had ik niet verwacht.”

In 2015 leerden ze elkaar kennen. Donna vertrok naar Ghana omdat ze mooie verhalen hoorde over de mannen uit Ghana.

Op dag 2 leerde ze de toen 21-jarige Ghanees Emmanuel kennen. Naar eigen zeggen was hij direct verliefd op haar. Eenmaal terug in de VS blijft Donna contact met hem houden.

Donna reist acht jaar lang regelmatig naar Ghana om bij haar grote liefde te zijn. Twee maanden geleden zijn ze getrouwd, echter is Donna helemaal klaar met zijn gedrag.

Als artiesten gebruikt Emmanuel de naam Neno. Hij kan niet zonder het platform TikTok waar hij continu aan het kletsen is met anderen.

Bij Dr. Phil laat Donna weten: “Die sukkel zit de godganse dag op TikTok, echt 24/7. Ik word er gek van. Het enige wat hij uitvreet op een dag is op zijn telefoon zitten tokkelen.”

Naar eigen zeggen gebruikt Emmanuel TikTok alleen maar om met zijn vrienden te kletsen. “Tien uur per dag?”, vraagt Donna zich af.

De Ghanees zegt dat zijn liefde voor Donna echt is. “Ik weet dat ze ouder is dan ik, maar dat maakt me niet uit. Liefde kent geen leeftijd. Je kunt niet controleren wat je voelt.”

Donna denkt er anders over. “Mijn echtgenoot beweert dat hij me trouw is en dat ik niet jaloers hoef te zijn. Ik weet dat hij liegt, want ik kon hem al drie keer betrappen.”

“Ik wil dat hij mij meer aandacht geeft, helemaal wanneer we uit eten gaan of samen een romantisch weekendje hebben.”

Social media vindt hij heel belangrijk, dit omdat hij zich wil focussen op zijn muziek. “Ik hou meer van TikTok dan van Donna, de social media is mijn leven.”

“Ik moet veel doen op sociale media. Ik promoot mezelf en ben een artiest. Dus ik ben er elke dag, want ik zie dat gewoon zakelijk.”

Naar eigen zeggen is er helemaal niets aan de hand. “Dat moet ik doen, want elke fan is er eentje. Ik hou van Donna, maar zij denkt dat er problemen zijn.”

De Ghanees vervolgt: “Ze wil bruggen bouwen op plaatsen waar er geen water stroomt. Alle vrouwen zijn gewoon jaloers.

Over de auteur

Scroll naar boven