Angstaanjagende momenten voor Bobbi Eden: ‘Met spoed moest alles eruit’

Feitjes voor vrouwen

Voormalig p0rnoster Bobbi Eden heeft in een openhartig gesprek in het EO-programma ‘De Kist’ haar ervaringen gedeeld over de angst voor de d00d.


Ze heeft presentator Kefah Allush verteld over momenten waarop ze dicht bij de dood was, zoals twee keer een hersenvliesontsteking en een recente gezondheidsschrik gerelateerd aan borstproblemen.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Bobbi herinnertEen jaar geleden had ze een incident, toen ze na het oplopen van c0rona een borstontsteking kreeg.

Roddelpraat confronteert echtgenoot van BNer die vreemdgaat met Nicol Kremers.

Haar zoontje vergeleek haar borsten met een baksteen, maar in eerste instantie maakte ze zich daar niet veel zorgen over.

De volgende dag merkte ze echter dat er iets serieus mis was: haar borst was aanzienlijk groter geworden.


Na een arts die een punctie suggereerde, vreesde Bobbi Eeden voor een zeldzame vorm van lymfeklierkanker.


“En dit zou zomaar een zeldzame vorm van lymfeklierkanker kunnen zijn. Dat kwam wel binnen,” zei ze. Deze ervaring bracht haar in shock en ze dacht vooral aan haar man en kinderen.


TerwijlTer voorbereiding op het ergste begon ze haar hobbykamer op te ruimen, terwijl ze dacht aan de rommel die haar familie zou moeten opruimen als ze er niet meer zou zijn.

Ten slotte bracht een bezoek aan het ziekenhuis goed nieuws, maar met een kostenpost: haar implantaten moesten verwijderd worden.

Met spoed moest alles eruit,” aldus Bobbi. Het herstel was moeilijker dan verwacht, met artsen die opmerkten dat er veel oud bloed en trauma in haar lichaam zat.


Eden heeft emotioneel moeite met haar veranderde uiterlijk en worstelt nog steeds met haar zelfbeeld, wat ze als volgt uitdrukt: “Ik vind het verschrikkelijk om nu in de spiegel te kijken. Dat vind ik echt heel erg.”


Deze ervaring confronteert haar met de kwetsbaarheid van het leven en hoe dingen anders hadden kunnen lopen.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven