Gepubliceerde documenten: Peter Gillis heeft zijn drie kinderen uit het bestuur gezet!

Feitjes voor vrouwen

Recentelijk heeft Peter Gillis, bekend als de miljonair achter de Oostappen Groep, een opmerkelijke stap genomen in zijn zakelijke ondernemingen.

Officieel bevestigd: Zeer grote genadeklap voor Peter Gillis en zijn familie!

Uit recent gepubliceerde documenten van het Belgische Staatsblad blijkt dat Gillis zijn kinderen Mark, Ruud en Inge niet langer in het bestuur van de Belgische parken heeft. Als enige bestuurder neemt hij nu de volledige verantwoordelijkheid op zich.

Zelfverzekerde Peter Gillis maakt zich niet druk om speculaties over een aankomend ontslag!

In België bezit Gillis vijf naamloze vennootschappen met verschillende vakantieparken, waaronder Hengelhoef, Blauwe Meer, Parelstrand en Expo Houthalen.

Peter Gillis schiet uit zijn slof: ‘Als jij dit gaat uitzenden heb je een groot probleem’

Een andere besloten vennootschap, genaamd Kelchterhoef, beheert een overdekte markt.

Peter Gillis op zijn best: Dit heeft hij te zeggen over bijzondere carriere van ex Nicol Kremers!

Nog onduidelijk is de reden achter het plotselinge ontslag van zijn kinderen uit de bestuursfuncties. Zelf heeft Gillis nog geen reactie gegeven op deze ontwikkeling.

De wonderen zijn de wereld nog niet uit: Monden vallen open bij het zien van kiekje Peter Gillis

Ook interessant is dat Gillis in de stukken genoemd wordt als ‘niet statutair bestuurder’. Een juridisch specialist die met het Algemeen Dagblad sprak, meldde dat deze status het moeilijker kan maken.Het is ongebruikelijk in Nederland om Gillis persoonlijk aan te spreken voor juridische aangelegenheden. Dit lijkt een strategische zet van Gillis te zijn om mogelijke juridische problemen te vermijden. In Nederland heeft de zakelijke structuur van Gillis een andere opzet dan gewoonlijk, bij de Oostappen Groep en parken zoals Prinsenmeer en DePeter Gillis is de enige bestuurder van Berckt en heeft zijn kinderen nooit in een bestuursrol gezien.

Peter Gillis doet bizarre bekentenis: Wat heel veel mensen niet weten!

De onlangs doorgevoerde veranderingen in België wijzen erop dat Gillis wellicht zijn zakelijk imperium tracht te beschermen te midden van toenemende uitdagingen en onzekerheden.

Neemt Peter Gillis wraak op zijn ex Nicolleke? Dit zegt toch wel heel veel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven