Fulvia ondergaat opmerkelijke transformatie: 150 operaties in 15 jaar tijd!

Feitjes voor vrouwen

In een reis die 150 operaties en 15 jaar in beslag nam, heeft Fulvio, nu bekend als Fulvia, een opmerkelijke transformatie van man naar vrouw ondergaan.

Op vijftienjarige leeftijd realiseerde Fulvia, nu 56 jaar oud, al dat ze eigenlijk een vrouw was. Echter, pas op 40-jarige leeftijd besloot ze de stap naar transformatie te zetten.

Voordat Fulvia aan haar lange en ingewikkelde transformatie begon, leefde ze als een typische macho man.


Terwijl ze van bier genoot, in een Amerikaanse 4×4 reed en probeerde zich als macho te gedragen om haar ware identiteit te onderdrukken.


Uiteindelijk werd de last hiervan haar te veel en koos ze ervoor om haar echte identiteit te omarmen.


Dit deelde ze met haar partner Marisa, die

“`

Hoewel ze aanvankelijk moeite had met de verandering, vond ze uiteindelijk Fulvia’s innerlijke zelf belangrijker dan haar uiterlijke verschijning.

Tegenwoordig leven ze samen als zussen, hoewel niet iedereen in haar familie even begripvol was, ondanks de ondersteunende omgeving waarin Fulvia nu leeft.

Hoewel Fulvia afkomstig is uit een religieuze familie die haar keuzes niet heeft geaccepteerd, hebben haar broers haar wel geaccepteerd zoals ze is.


Nadat ze aanvankelijk probeerden haar van gedachten te veranderen, begonnen ze haar te steunen toen ze zagen hoe vastberaden ze was.


De kosten van Fulvia’s 150 operaties bedragen ongeveer €80.000,-. Zelfs met dit aanzienlijke bedrag voelt ze zich nog steeds niet volledig tevreden met zichzelf.


Fulvia heeft besloten om volledig te transformeren naar de vrouw die ze altijd al wilde zijn. Dit betekent dat ze nog meer ingrepen zal ondergaan.


Op dit moment is Fulvia nog niet volledig fysiek veranderd, aangezien ze haar mannelijke geslachtsdelen nog heeft. Dit is iets wat ze nog wil aanpassen om haar ideale zelf te bereiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven