Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

Feitjes voor vrouwen

De Nederlandse zanger Frans Duijts heeft een opmerkelijke verandering ondergaan door maar liefst veertig kilo af te vallen, wat een indrukwekkende prestatie is.

Ondanks zijn plezier met zijn nieuwe uiterlijk, bekent Duijts dat hij eerder ook niet tekortkwam aan vrouwelijke aandacht. Zijn recente openhartigheid komt naar voren na de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts gesloopt in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

In een interview gaf Duijts, die bekend staat om zijn liefde voor een drankje,In een recent interview met weekblad Story bekende hij dat hij vroeger regelmatig liters Bacardi dronk. Hij onthulde dat hij zelfs soms onder invloed op het podium had gestaan, waarbij hij dit gedrag beschreef als een gevoel van onoverwinnelijkheid. Hij zei: “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

De zanger staat ook bekend om zijn liefde voor snackbarlekkernijen zoals shoarma en bitterballen.Frans Duijts heeft ooit een gewicht van ongeveer 140 kilo gehad, maar na een gastric sleeve-operatie, een ingreep om de maag te verkleinen, is hij bijna 40 kilo afgevallen.

Hij lijkt zijn nieuwe gewicht te behouden, maar onthulde in de Telegraaf dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en hem liever niet verder ziet afvallen.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Zelfs toen hij zwaarder was, herinnert hij zich dat hij altijd populair was bij vrouwen. Hij zei: “Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Hoewel hij af en toe nog geniet van een rum of een snack, benadrukt Duijts dat hij niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’
Frans Duijts heeft spijt: ‘Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren’

Ondanks dat blijft hij professioneel verbonden met drank, omdat hij sinds 2019 zijn eigen drankhandel, 5 O’clock, in Tiel runt.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven