Moeder verlaat haar gezin voor Gambiaan: Jongste kinderen wonen nu bij oudste dochter!

Feitjes voor vrouwen

Na 23 jaar huwelijk besloot de 44-jarige Heidi Hepworth om haar man en negen kinderen te verlaten voor Salieu Jallow, een 32-jarige man uit Gambia.


Heidi accepteerde een vriendschapsverzoek van Salieu op Facebook, wat het begin van hun relatie betekende.

Linda (69) heeft zich vergist in haar Afrikaanse prins: ‘dat ik zo dom heb kunnen zijn’

Heidi was al 23 jaar getrouwd met haar man Andy en ze hebben samen zes kinderen. Daarnaast heeft ze nog drie kinderen uit een vorig huwelijk.

Op zeker moment besloot ze de moed bijeen te rapen en af te reizen naar Gambia om Jallow te ontmoeten. The Sun publiceerde het verhaal van Andy, die uiteraard kapot is van verdriet. Volgens hem zit Heidi in een midlife crisis.’“Verschrikkelijk, de persoon die ze is geworden. Een zorgzame moeder zou nooit naar Gambia gaan om daar rond te lopen met haar nieuwe vriend,”

Verbazingwekkend genoeg heeft Heidi ook gereageerd via social media. De moeder liet weten helemaal geen spijt te hebben.

Gam

Heidi heeft haar hart gevolgd, een keuze waar ze geen spijt van heeft. In het interview liet ze weten al lange tijd ongelukkig te zijn in haar huwelijk met Andy.


“Het was erg moeilijk voor mij om mijn kinderen achter te laten, maar ze konden niet met mij mee, dus ik had geen andere keuze.”

Gam

“Ik ben gesch0ckeerd door alle bedre!gingen naar mijn kant omdat ik zogenaamd mijn kinderen in de steek zou hebben gelaten. Dat is gewoon niet gebeurd.”


In het gesprek laat de moeder weten dat haar drie jongste kinderen, die zij met Andy heeft, bij haar oudste dochter wonen.

Gam

Heidi laat weten dat ze graag met haar Gambiaanse vriend in het huwelijksbootje wil treden en benadrukt dat haar relatie met Andy al voorbij was toen ze het vriendschapsverzoek kreeg. ‘Ik kom iedere dag online en we video-chatten dan met elkaar. Ze zien er gelukkig uit en ik ken mijn kinderen goed.’

Online zijn Heidi en …Andy wordt beschuldigd van het sturen van geheime berichtjes naar andere vrouwen, hoewel hij dit ontkent, volgens Heidi.

Er zijn bepaalde eisen gesteld door haar aanstaande, anders zal er geen huwelijk plaatsvinden.

Bizarre regels in dit huwelijk: ‘We nemen gewoon het zekere voor het onzekere’

Jallow eist dat Heidi zich bekeert tot de islam, wat ze inmiddels heeft gedaan. Ze bidt dagelijks tot Allah en beweert erg gelukkig te zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven