Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Feitjes voor vrouwen

Annie Knight, een 26-jarige Australische, heeft recentelijk op internet veel aandacht gekregen door haar onthulling over haar ambitieuze plannen voor 2024.

Vrouw heeft moeite met daten: Gewoon de benen spreiden is veel makkelijker!

Na een periode waarin ze met 300 mannen het bed deelde, richt Annie zich nu op een nieuw avontuur: een jaar vol met dates.

Annie heeft zich tot doel gesteld om elke week een nieuwe date te hebben, waarbij ze de ervaringen vastlegt en deelt op TikTok.

Na drie jaar als single te hebben doorgebracht, erkent Annie dat ondanks eerdere ervaringen, ze nog steeds relatief onervaren is als het gaat om daten.

Ze is nu van plan om haar sociale en romantische vaardigheden buiten de slaapkamer te ontwikkelen. In een gesprek met Daily Star gaf ze toe: “Ik heb nooit veel gedate.”

”VoorheenIk ging voorheen maximaal drie keer per jaar op date, vandaar dat ik dit nu doe. Normaal gesproken ben ik niet echt een persoon die vaak date, dus ik heb besloten om mezelf een doel te stellen.”

Hoewel ze in het verleden zelden op dates ging, is ze vastbesloten om hier verandering in te brengen. Ze heeft zich voorgenomen om actiever te worden in het datingcircuit.

Ze is al begonnen met haar voorbereidingen: sinds april dit jaar heeft Annie al 25 dates gehad om te ‘oefenen’, maar dat was niet zonder uitdagingen.


In haar verhalen deelt ze ervaringen over catfishing, waarbij de werkelijkheid niet overeenkomt met online profielen, en over dates die zich onbeschoft gedroegen tegenover obers – iets wat voor haar een duidelijke afknapper is.


Annie uit in een TikTok-video haar frustraties: “Ik weet niet wat er mis is met mij. Ik zie iemand via internet en als ze dan voor me staan, komt dat helemaal niet overeen met wat ik in mijn hoofd heb.”


Hoewel ze al in behandeling is voor andere zaken, overweegt ze zelfs therapie. Ondanks de uitdagingen en teleurstellingen blijft Annie optimistisch over haar zoektocht naar een potentiële echtgenoot.


Annie benadrukt dat ze kieskeurig is als het op relaties aankomt, met slechts een handvol mannen waarmee ze meer dan één date had.Als het op relaties aankomt, ben ik erg kieskeurig. Ik ben maar met vijf mannen op een tweede date geweest en slechts met twee op een derde date. Het is niet eenvoudig.


Annie geeft haar mening over haar eerdere seksuele ontmoetingen waarbij ze alleen maar haar benen hoefde te openen: “Ja, dat was veel makkelijker.”

Het verhaal van Annie biedt een unieke kijk op de complexiteit van hedendaags daten, waarbij online interacties en verwachtingen vaak botsen met de realiteit.

Bekijk haar TikTok-reis voor een fascinerende blik op dating in het digitale tijdperk.

Dit biedt een interessant kijkje in de wereld van daten in het digitale tijdperk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven