Enorme tegenvaller voor Natasja Froger: ‘Maar het is wat het is’

Feitjes voor vrouwen

Vorig jaar verdween Natasja Froger van het scherm bij RTL, maar leek haar comeback te maken op SBS6 met de populaire show ‘Bonje met de Buren’.

Enorme tegenvaller voor Natasja Froger: 'Maar het is wat het is'

Na een uitgebreide zoektocht naar geschikte kandidaten, blijkt echter dat er niet genoeg aanmeldingen zijn om met de opnames te kunnen starten.

Natasja Froger en al haar schoondochters openhartig over hun onderlinge band

Dit nieuws betekentDe plannen voor Natasja Froger haar comeback op televisie zijn voorlopig geannuleerd, zo heeft het productiebedrijf Talpa aangekondigd. Het project ‘Bonje met de Buren’ is namelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege een tekort aan deelnemers. Daarom zijn er twijfels over de toekomst van de show, aldus kijkcijfer-analist Tina Nijkamp.Rene en Natasja’ heeft gepresenteerd, heeft nog niet op de berichten van Nijkamp gereageerd.

Ze hebben samen al talloze ruziënde stellen geholpen, maar nu gaat het gerucht dat er bonje is tussen René en Natasja Froger zelf. Het lijkt op het programma ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’, dat ook burenruzies behandelt.

Huwelijkscrisis Rene en Natasja Froger: ‘wel eens een stapje buiten de deur gezet’

Nijkamp heeft haar visie gedeeld op haar Instagram-account, waarbij ze aangaf dat de show mogelijk nooit op televisie zal verschijnen.

Rene en Natasja Froger hebben na lang twijfelen knoop definitief doorgehakt: ‘Toekomstproof’

Natasja Froger, die met John Williams vier seizoenen van ‘Bonje met René en Natasja’ presenteerde, heeft nog niet gereageerd op de berichten van Nijkamp.

Nadat ‘De Buren’ bij RTL niet doorging, sprak Natasja Froger haar teleurstelling uit in een reactie aan Shownieuws.

Desondanks blijft ze optimistisch over de toekomst: “Maar het is wat het is. Er komt vast wel weer wat nieuws. Ik ben ook met andere leuke dingen bezig, maar daar kan ik nog niets over zeggen.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven