Boze Johan Derksen haalt uit naar collega Noa Vahle: ‘Ik vind het onverstandig’

Feitjes voor vrouwen

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, kreeg onlangs flinke kritiek te verduren van Johan Derksen tijdens een aflevering van “Vandaag Inside”.

Johan Derksen boos op Noa Vahle:

Derksen uitte zijn bezorgdheid over het feit dat Noa te veel leunt op haar bekende moeder en noemde dit gedrag “echt zó klef.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Volgens Derksen is Noa Vahle, die een rol heeft verworven als voetbalverslaggever bij Talpa, voornamelijk in deze positie terechtgekomen doordatNoa Vahle is enorm geschrokken door de reactie van Johan Derksen op haar recente betrokkenheid bij verschillende projecten van haar moeder, Linda de Mol. Voorheen genoot ze steun van de mannen van “Vandaag Inside”, die haar talent erkenden. Nu lijkt ze echter een andere richting in te slaan door nauwer samen te werken met haar moeder, wat opvallend is gezien haar eerdere onafhankelijkheid en haar familiebanden.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’
Linda de Mol trekt oude truc uit de kast: Werkt deze wanhopige stap wel in haar voordeel?
Van je collegas moet je het maar hebben: Noa Vahle krijgt kritiek op haar verschijning!

Noa Vahle is nu ambassadeur van de LINDA.foundation, heeft een groot interview gegeven in het blad LINDA. en zal deelnemen aan “Ik Hou Van Holland”. Dit alles vond Derksen te ver gaan:

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Daar ben ik een beetje boos om geworden. Ik vind het heel onverstandig. Noa is hier begonnen op onze redactie en plotseling hadden we iemand nodig voor een reportage en dat deed ze fantastisch.”

Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Gordon: ‘Je hebt nichten en valse nichten’

Met de opmerking: “Dat meisje is een natuurtalent, die kan zich redden, die gebruikt niet de naam De Mol maar die van haar daadwerkelijke vader, prima allemaal.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Ook zei hij: ”Toen ging ze met een heel groot interview in het blad de LINDA. staan. Toen heb ik gezegd: ‘Dat is niet verstandig, Noa. In iedere krant kun je je laten interviewen, maar je moet niet in de LINDA. staan.’”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Derksen zei over haar deelname aan “Ik Hou Van Holland”,  “Die moet dat juist niet doen, die moet haar eigen weg gaan en niet met die Mol-kliek een ster proberen te worden.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Ik vind het onverstandig van d’r moeder, ik vind het onverstandig van haar oom en eigenlijk had ze zelf ook moeten zeggen: ‘Nee, nee, ik ga mijn eigen weg. Ik ga niet bij mijn moeder in.”

‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen,’ verklaarde Noa Vahle. ‘Ik wilde laten zien dat ik ook echt zelf shows kan doen en niet bij mijn moeder in het blad.’

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Wat betreft het interview in LINDA, gaf Albert Verlinde, tafelgast bij “Vandaag Inside”, aan dat hij het eens was met Derksen.

Erica Meiland haalt uit naar Linda de Mol: ‘Dat is toch niet aantrekkelijk?’

Hij suggereerde dat Noa haar verhaal beter niet in een familiemagazine kon delen als ze haar carrièrekeuzes serieus wilde nemen. Deze kritische blik roept de vraag op of Noa het pad van haar moeder wil volgen.

Er is een mogelijkheid dat de typische BN’er haar publieke sympathie kan schaden.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

Johan Derksen wijst erop: “Heel veel mensen die dat zien leggen dat helemaal verkeerd uit en daar verspeelt ze sympathie mee.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven