Nieuwe bodycambeelden vrijgegeven van vrouw die al 26 jaar in coma ligt en bevalt van zoontje!

Feitjes voor vrouwen

Er zijn nieuwe bodycambeelden opgedoken van een bizarre situatie dat zich afspeelde in een zorginstelling in het Amerikaanse Phoenix (Arizona).

In deze instelling ligt een vrouw al 25 jaar in c0ma. Er is geen sprake van een menswaardig bestaan, echter willen de familieleden haar niet opgeven.

De vrouw in kwestie raakte op drie jarige leeftijd in c0ma na een heftig incident waarbij ze bijna verdronk. Sindsdien houdt de familie haar in leven.

Er zijn nu nieuwe bodycambeelden vrijgegeven van een bizarre situatie dat zich afspeelde in het jaar 2018.

Te zien is dat een medewerkster van de Haciena HealthCare de pamper controleert van een 29-jarige vrouw die al 25 jaar in vegetatieve toestand leeft. Ze ziet plotseling een baby.

Uiteraard ontstond er na deze ontdekking een enorme chaos. De medewerkster was zo in sh0ck dat ze een maand lang uit de running was.

Hoe was het mogelijk dat de dame in verwachting raakte en bevallen is van een kindje, dit daar de verzorgers in eerste instantie allemaal vrouwen zijn.

In een reportage over de bizarre zaak vertelt een medewerkster op de televisiezender Arizona’s Family, dat de verzorgers allemaal vrouwen waren.

”Zij wassen de patiënten. kleden hen aan en geven hen eten. Maar er zijn ook verplegers. Zij dienen alle medicatie toe”.

Tijdens een DNA-test liep verpleger Nathan Sutherland tegen de lamp. ”Een van de ouders had hem kort na de feiten verteld blij te zijn met zijn aanwezigheid.”

”Ik weet dat mijn kind veilig is als jij in de buurt bent” zei de ouder derstijds. ”Het vertrouwen in hem was ontzettend groot”, zo vertelt de bron.

Sutherland besloot uiteindelijk zijn excuses aan te bieden en tijdens zijn proces vertelde hij over zijn eigen jeugd. Naar eigen zeggen werd hij verwaarloosd door zijn moeder.

”Ik wil mijn excuses aanbieden aan het slacht0ffer. Je verdiende het niet. Dat ik moest vechten tegen de dem0nen in mijn hoofd, doet er niet toe.

Ik mocht je dit niet aandoen en kan niet in woorden uitdrukken hoe zeer ik spijt heb van wat ik nu heb gedaan.”

In 2021 werd Nathan Sutherland veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf. Kans op vervroegde vrijlating is alleen mogelijk als hij zich goed weet te gedragen.

Over de auteur

Scroll naar boven