Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Feitjes voor vrouwen

Een vrouw van 23 jaar oud en haar partner van 56 jaar oud hebben hun liefde bezegeld met een baby, en ze beweren dat de mensen gewoon jaloers zijn en dat het om echte liefde gaat.

Allana Luke, 23 jaar oud, heeft volgehouden dat ze geen golddigger is en dat ze de ware liefde heeft gevonden bij haar partner, de steenrijke 56-jarige Jeff Winn.

Meisje (23) en haar steenrijke partner (56) bezegelen liefde met baby: ‘Zijn gewoon jaloers’

Allana ontmoette Jeff voor het eerst op Tinder in 2020, en op de tweede date vloog hij haar naar Marbella voor haar verjaardag.

Het was tijdens deze reis dat zeAllana verhuisde naar Jeffs landhuis met 11 bedden in Newcastle nadat ze hun liefde voor elkaar hadden verklaard.

Sindsdien heeft de 56-jarige manager van het advocatenkantoor een Audi TT, een Rolex-horloge, designerhandtassen en diverse vakanties naar bestemmingen zoals Barbados en Thailand voor Allana gekocht.

Ondanks wat sommige mensen misschien denken over hun relatie, zegt de 23-jarige, die werkt als de persoonlijke assistent van haar partner, dat ze niet bij hem is voor het geld.

Ze legde uit dat het niet te ontkennen valt dat Jeff er veel ouder uitziet dan zij, wat ervoor zorgt dat mensen met hun ogen kunnen rollen als ze hen zien. 

“Ze gaan er automatisch van uit dat ik gewoon een meisje ben dat op zijn geld uit is. Ik neem het ze niet kwalijk, dat zou ook mijn eerste gedachte zijn.” 

Maar

Na hun reis naar Spanje werd hun relatie steeds sterker en op 2 juni stelde Jeff de vraag. Allana zei: “Ik zou nog steeds bij Jeff zijn, zelfs als hij het huis zou verliezen en failliet zou gaan.”

Allana heeft erop aangedrongen een huwelijkscontract te ondertekenen en voegde eraan toe: “Hij denkt niet dat dit nodig is, maar ik zou graag willen dat hij gemoedsrust heeft.”

Jeffs twee volwassen kinderen Nina, 23, en Josh, 21, kunnen goed overweg met de 23-jarige Allana, net als zijn ex-vrouw.


Ze zei: “Eenmaal mensen ons leren kennen, kunnen ze zien dat we perfect bij elkaar passen. We delen dezelfde humor en lachen altijd.”


Allana voegde eraan toe: “Alle vrienden van Jeff hebben opgemerkt hoeveel gelukkiger en gezonder hij is sinds ik in zijn leven kwam. Het is verfrissend om dat te horen.”

“Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat het oké is om een relatie te hebben met een leeftijdsverschil. We zouden niet bang moeten zijn om de liefde van ons leven te tonen omdat we bang zijn voor oordelen.”

Wat Jeff betreft, hij gaf aan op zoek te zijn naar iemand die ‘van binnen en van buiten mooi is’, en dat heeft hij gevonden in Allana.


Hij legde uit dat hij eerder met jongere vrouwen uitging en dat zijn familie het daar niet mee eens was. Maar ze zijn allemaal dol op Allana, omdat ze kunnen zien hoe zij positief invloed heeft op zijn leven. Jarenlang was hij een beetje een stoute jongen, maar hij is nu veel relaxter dan vroeger.


Hij merkte op dat hij erg bekend is in Newcastle en dat jonge mannen hem vaak een high five geven als ze samen op stap zijn. Maar ze krijgen wel blikken wanneer Allana helemaal opgedirkt is. Hij voegde eraan toe dat ze gewoon jaloers zijn.


De twee zijn nog steeds ontzettend gelukkig met elkaar en verwachten binnenkort hun kleine wondertje.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven