Bekeerde vrouw sprakeloos nadat ze van een oudere bezoeker deze bizarre vraag krijgt!

Feitjes voor vrouwen

Australische Savannah, die werkt in een aquarium in Sydney en onlangs tot de islam is bekeerd, heeft op TikTok een opmerkelijke ervaring gedeeld.

Nadat ze zich had bekeerd, besloot Savannah ervoor te kiezen om een hijab te dragen tijdens haar werk, een bewuste keuze voor haar.

In een video onthult ze dat een oudere man haar op een dag vroeg of ze zich als een pinguïn had verkleed, een vraag die ze aanvankelijk niet serieus nam.

In haar eigen woorden vertelt Savannah: “Toen de man me benaderde, was ik even sprakeloos en antwoordde ik bevestigend, denkend dat het een grap was. Maar al snel besefte ik dat de man serieus was.”

Later die dag kwam ze de man weer tegen in de souvenirwinkel van het aquarium. “Ik heb hem toen duidelijk gemaakt dat ik geen pinguïn was, waarop hij direct zijn excuses aanbood,” voegt ze toe.

De video heeft verschillende reacties opgeroepen bij de kijkers. Sommigen beschouwdenDe man’s opmerking werd door sommigen als onbeleefd gezien, terwijl anderen het beschouwden als een onschuldige grap.


Volgens een commentator was het gewoon een typische grap van een oudere man, misschien niet helemaal gepast, maar ook niet iets om je al te druk over te maken.


Een andere gebruiker bood een geestige tegenreactie: “Je had kunnen zeggen dat je een non was, dan zou hij zich vast schuldig hebben gevoeld.”


“Ik vermijd zwart-wit combinaties als hijabi, omdat mensen me dan soms aanzien voor een katholieke non en me ‘zuster’ noemen,” deelde een mede-hijabi haar eigen ervaring.

@angel.azahar Im not a penguin 🐧 #hijabi

#hijab
#jilbab
#muslim
#muslimtiktok
#muslimah
#hijabitiktok
♬ original sound – Mrsshahhh🇵🇸

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven