Maxime Meiland gooit haar bedgeheim op straat: ‘Dan zijn we er helemaal klaar voor’

Feitjes voor vrouwen

In een interview met hln.be deelde Maxime Meiland, bekend van de televisie en onlangs getrouwd met Leroy, openhartige details over haar persoonlijke leven en toekomstplannen.

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Haar keuzes rond anticonceptie en gezinsplanning werden vrijuit besproken. In haar recent uitgebrachte boek benadrukt Maxime haar visie op het uitbreiden van haar gezin.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Ze legt uit: “Ik heb besloten om mijn spiraaltje te laten verwijderen en gebruik verder geen anticonceptie. Dat is iets wat ik van mijn oma en moeder heb meegekregen.”

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

”Ook Leroy en ik gebruiken geen c0ndooms. We zijn wel voorzichtig, maar mocht er nog een kindje komen dan zijn we daar helemaal klaar voor,” zoals vermeld in haar boek.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Maxime gaat in haar boek ook dieper in op de geboorte van haar eerste dochter Claire. Ze onthult dat ze destijds niet aan de pil was, wat resulteerde in een ongeplande zwangerschap.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

“Het was nogal onvoorzien, maar ik vind het belangrijk om duidelijk te maken dat Jaap, de vader van Claire, volledig op de hoogte was van mijn situatie. Het is niet alleen mijn verantwoordelijkheid; hij wist wat de situatie“Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op,” legt Maxime uit.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

Haar openhartige inkijkje in het leven toont de kijk van Maxime Meiland op gezinsuitbreiding en de persoonlijke beslissingen die zij en haar partner hebben genomen met betrekking tot hun toekomst.

Maxime Meiland staat voor moeilijkste leuze in haar leven: ‘Moet het niet te laat zeggen’

Recent plaatsten Maxime Meiland en Leroy Molkenboer een foto op Instagram die veel reacties uitlokte, waaronder

Een volger heeft een controversiële opmerking achtergelaten over Maxime en zei: “Heel eng meisje die Maxime.” Leroy Molkenboer heeft hierop gereageerd met de vraag: “Uitleg?”

Leroy Molkenboer reageert op zeer lelijke opmerking die zijn vrouw Maxime krijgt!

Leroy’s reactie leidde tot een golf van ondersteunende berichten van andere volgers. Velen sprongen in de bres voor het stel, waarbij een van hen adviseerde:

Waar zit je verstand: Maxime Meiland op vingers getikt door Veilig Verkeer Nederland.

Maxime Meiland doorbreekt eindelijk de geruchten en onthult een tipje van de sluier in deze afbeelding. De opmerkingen onder de post variëren van: “Niet op letten joh! Zeker niet op ingaan bij iemand die zelf te eng is om profielfoto te hebben.” tot “Hoe minder reactie, hoe minder plezier die persoon van zijn antwoord heeft.”

Een andere afbeelding toont Maxime Meiland. Onder deze post verhitte de discussie toen een volger reageerde met: “Wat een onzin. Jaloerse opmerkingen.”

Er werd gezegd: “Maxime is een droeftoeter.” En een ander voegde toe: “Kijk zelf eens in de spiegel, je kent Maxime niet eens.”

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De interacties werden nog complexer toen sommige volgers refereerden aan een recente beschuldiging van verkrachting door Maxime, een zaak waarbij de beschuldigde man ook zijn kant van het verhaal deelde.

Erica vindt keuze dochter Maxime belachelijk: ‘Zij vindt het gewoon onzin’

Een volger schreef: “Hoe kun je zo liegen over zoiets ernstigs?” en een ander merkte op: “Er zijn altijd twee kanten aan een verhaal.”

Is verkrachting een onderwerp waar je serieus over praat? Door mensen zoals jij worden meisjes die daadwerkelijk verkracht zijn niet serieus genomen.” Een andere volger uitte kritiek op Maxime:

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

“Je bent eindelijk betrapt op je nepverhaal. Je zou je moeten schamen, dit zal later effect hebben op je kinderen die nu al onbedoeld als diva’s gedragen. Ben jij een moeder met je leugens en bedrog.”

Hysterische Maxime Mieland over haar grootste angst: ‘dat risico durf ik echt niet aan’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven