Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Feitjes voor vrouwen

Een 33-jarige Zweedse heeft jaren en £100.000 (€2,3 miljoen) besteed aan het vervullen van haar droom om fysiek te veranderen in een Barbiepop. 

Vrouw wil deze extreme ingreep laten doen om op Barbie te lijken: ‘Aan elkaar laten naaien’

Ze heeft onder andere gezichtsfilters, een neuscorrectie, borstimplantaten, laserliposuctie, nagelverlengingen en B0tox ondergaan. 

“Ik heb mijn identiteit gewist om een plastic bimbo te worden”

Ze zegt dat ze helaas nog steeds niet tevreden is.

Vanaf haar negende is Alicia geobsedeerd door het idee om Barbie te worden. In de live-actiefilm wordt Barbie gespeeld door de Australische actrice Margot Robbie.

Alicia werkte voorheen in de public relations, maar ze nam ontslag en verhuisde naar Londen om haar droom te verwezenlijken: transformeren in een levensechte pop. Helaas nam dit al snel een negatieve wending.

Een infectie deed zich voor na haar eerste borstvergroting en in 2017 verscheen ze in Botched, een Amerikaanse realityshow gericht op het assisteren van personen bij wie plastische chirurgie mislukte.

Ondanks dit obstakel onderging ze nog meer operaties, waaruit bleek dat ze nog niet tevreden was met haar uiterlijk.

Ze besprak op de show met plastisch chirurgen welke andere ingrepen ze wilde laten doen. Dit omvatte een Braziliaanse billift, het verwijderen van een rib om een smallere taille te creëren en het vergroten van haar borsten. 


Destijds zei ze, “Op een gegeven moment dacht ik er zelfs aan om mijn vingers aan elkaar te naaien, omdat ik dan een poppenhand zou krijgen”. Ze voegde toe, “Ik weet niet hoe dat zou werken.”


Ze geeft aan nog steeds bezig te zijn met haar uiterlijk, zes jaar later en van plan te zijn om door te gaan, omdat ze het als verslavend ervaart.

 

 

“Er bestaat geen perfectie in mijn gedachten. Het is gewoon een kwestie van groeien en evolueren, en elk jaar word je steeds plasticer.”

 

Het OnlyFans-model beweert dat ze ongeveer £3.000 (ruim €69.000) per maand uitgeeft om haar uiterlijk te behouden.

 

Alicia zegt dat ze moe is van de beoordelingen en hoopt dat mensen inzien dat er een echte persoon achter zit.

“Er zijn zoveel vooroordelen over wie je bent als je vanuit dat perspectief kijkt. Ik wil dat mensen me leren kennen. Er is meer aan mij dan wat op het eerste gezicht lijkt”, zegt ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven