Monique Westenberg komt met blij babynieuws: ‘We moesten dit plannen’

Feitjes voor vrouwen

Uitgerekend op de geboortedag van André Hazes senior kwam Monique Westenberg met een verrassing. Ze kwam met babynieuws!

Monique Westenberg komt met blij babynieuws: ‘We moesten dit plannen’
andre hazes

Het is geen geheim dat de relatie tussen André en Monique een knipperlichtrelatie is, desondanks verwelkomen ze als gezin een kersvers gezinslid, genaamd Ger.

Andre Hazes over de band met zijn moeder: De reden waarom zij twijfels heeft over Monique!

Vooral niet stijl achterover slaan nu, kleine Dreetje krijgt (nog) geen broertje of zusje. Het nieuwe gezinslid is namelijk een diertje.

Andre Hazes maakt zich zorgen om zijn zoontje: ‘Ik vind het niet heel relaxed’

Monique Westenberg laat aan haar volgers weten dat het gezinnetje een bamboeihaai rijker is en uiteraard is ze trots.

Maxime Meiland haalt uit naar Monique Westenberg

Op Instagram schrijft er het volgende over: ”Vandaag hadden we een geplande geboorte van een bamboeihaai! Afgelopen maanden hing het ei in ons zeeaquarium om te groeien.”

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

”Het was nu groot genoeg om er uit gehaald te worden. We moesten dit plannen en Sven (…) heeft ons een handje geholpen, omdat andere vissen de babyhaai als hapje zouden zien.”

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

”En omdat het vandaag ook de geboortedag is van André Sr. krijgt hij de naam Ger (van Gerardus) Ik zal jullie op de hoogte houden hoe het de aankomende tijd zal gaan. Welkom in ons gezin Ger Haaizes! #bamboehaai #haaiei #babyhaai.”

André Hazes deed overigens een opvallende uitspraak over zijn vriendinnetje Monique. De twee schelen behoorlijk wat in leeftijd zoals een ieder inmiddels wel weet.

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

Weekblad Weekend stelde de zanger de vraag hoe hij de toekomst voor ogen ziet. Monique is over vier jaar namelijk vijftig terwijl hij dan begin dertig is.

Monique Westenberg krijgt de schrik van haar leven: Ravage bij thuiskomst!

”Denk jij niet over vijf jaar: doe mij maar leuk zo’n jongere versie van Monique? Hoe houd je die verleidingen tegen?”, aldus een journalist van het weekblad.

Andre Hazes openhartig over familieruzies: ‘Ik he precies dezelfde gedachte’

De zanger geeft als antwoord: ”Dat je niet meer drinkt, zorgt ervoor dat je je eigen grenzen weet. Dat scheelt echt en dat is heel relaxed. Als ik terugkijk naar nachten met stappen en zo, dan doe je gewoon domme dingen.”

Voormalig songwriter Andre Hazes haalt hard uit:

Maar goed, straks is Monique dus vijftig. ”Toen zij en ik een relatie aangingen, zeiden mensen al tegen mij: ‘Straks is zij oud en jij bent dan nog jong. ‘Ja, dat zien we dan wel weer, denk ik.”

Bron klapt uit de school over huwelijk Andre en Monique: Hier gaan ze trouwen!

Over de auteur

Scroll naar boven