Johan Derksen opent de aanval naar Noa Vahle: ‘Daar ben ik een beetje boos om geworden’

Feitjes voor vrouwen

Tijdens een recente aflevering van “Vandaag Inside” kreeg Noa Vahle, dochter van Linda de Mol, flinke kritiek van Johan Derksen.

Derksen uitte zijn zorgen over Noa’s sterke steun op haar beroemde moeder. Dit gedrag noemde hij “echt zo klef.”

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Volgens Derksen heeft Noa Vahle, die momenteel als voetbalverslaggever bij Talpa werkt,Noa Vahle kwam voornamelijk op deze positie terecht vanwege haar familiebanden.

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Haar talent werd voorheen erkend en gesteund door de mannen van “Vandaag Inside”. Echter lijkt ze nu een andere richting in te slaan door nauwer samen te werken met haar moeder.

Linda de Mol trekt oude truc uit de kast: Werkt deze wanhopige stap wel in haar voordeel?

Johan Derksen heeft recent kritiek geuit over Noa’s betrokkenheid.De moeder van Noa Vahle heeft deelgenomen aan verschillende projecten, waaronder de LINDA.foundation, een groot interview in het blad LINDA. en het programma “Ik Hou Van Holland”. Johan Derksen vond dit allemaal te ver gaan. Hij zei: “Daar ben ik een beetje boos om geworden. Ik vind het heel onverstandig. Noa is hier begonnen op onze redactie en plotseling is ze ambassadeur van de LINDA.foundation, gaf ze een groot interview in het blad LINDA. en gaat ze deelnemen aan “Ik Hou Van Holland”. Dit alles vond Derksen te ver gaan.” Noa Vahle is enorm geschrokken en zei: “Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen”.

“Voor een reportage hadden we iemand nodig en ze heeft het fantastisch gedaan,” zei Johan Derksen.

Johan Derksen haalt snoeihard uit naar Gordon: ‘Je hebt nichten en valse nichten’

Hij voegde eraan toe: “Dat meisje is een natuurtalent, ze kan zich redden, ze gebruikt niet de naam De Mol maar de naam van haar werkelijke vader, allemaal prima.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

“Vervolgens stond ze in een groot interview in het blad LINDA. "

Ik waarschuwde Noa: “Het is niet slim, Noa. Je kunt je laten interviewen in elke krant, maar je moet niet in de LINDA. staan.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Derksen zei over haar deelname aan “Ik Hou Van Holland”: “Ze moet dat juist niet doen, ze moet haar eigen weg gaan en niet met die Mol-kliek proberen een ster te worden.”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

”Ik vind het onverstandig van d’r moeder, ik vind het onverstandig van haar oom en eigenlijk had ze zelf ook moeten zeggen: ‘Nee, nee, ik ga mijn eigen weg. Ik ga niet bij mijn moeder in shows en niet bij mijn moeder in het blad.’”

Noa Vahle enorm geschrokken: ‘Ik sta ook eigenlijk te trillen op mijn benen’

Albert Verlinde, die als tafelgast aanwezig was bij “Vandaag Inside”, stemde in met Derksen, met name wat betreft het interview.In LINDA.

Erica Meiland haalt uit naar Linda de Mol: ‘Dat is toch niet aantrekkelijk?’

Als Noa haar verhaal wil delen, suggereerde hij beter niet in een familiemagazine te doen. De kritische blik op Noa’s carrièrekeuzes roept de vraag op of zij het pad van de typische BN’er zal volgen, wat haar sympathie bij het publiek mogelijk kan schaden.

Noa Vahle uit haar ongenoegen: Niet blij met het gebruik van deze termen!

Johan Derksen waarschuwt: “Heel

Veel mensen interpreteren dat verkeerd en daardoor raakt ze sympathie kwijt.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven