Man wil alleen aantrekkelijke vrouwen daten: ‘Ik heb maar een eis’

Feitjes voor vrouwen

Een nogal ongebruikelijke video werd onlangs geplaatst door de 42-jarige Kevin uit Schotland op het platform TikTok.

Automatische concepten

In de video stelt hij duidelijk dat hij vanaf nu alleen wil daten met vrouwen die hij als aantrekkelijk beschouwt.

Hij verklaart in de video openlijk: ”Ik besef dat ik zelf geen Brad Pitt ben, maar ik wil iemand die er normaal uitziet.”

Kevin de treinmachinist, tevens alleenstaande vader, deelt regelmatig video’s op TikTok. In veel van zijn video’s is zijn hond Blade te zien.

In zijn meest recente video bespreekt Kevin zijn zoektocht naar liefde. Hij is momenteel vrijgezel en geeft toe dat het vinden van een partner lastig is vanwege zijn ervaringen met vrouwen die hij omschrijft als ‘gebroken boemerang-b*tches’.

Automatische concepten

Kevin zegt: “IkHij zegt dat hij een mooie vrouw wil, en een diamant.  Vervolgens geeft hij een beschrijving van zijn ideale partner: ”Ik heb maar één eis: als je mooie borsten hebt en een leuk gezicht, dan heb je mijn interesse.”


Daarna legt hij uit waarom hij niet geïnteresseerd is in wat hij ‘Triple B’ (Broken Boomerang B*tches) noemt:


”Ik zou hen BBB noemen. Want als je een boemerang gooit, komt hij terug. Nee, in dit geval: rot op en tot nooit meer,” zei Kevin.


Ook heeft Kevin specifieke voorkeuren voor het uiterlijk van zijn toekomstige partner, waaronder een afkeer van opgestoken haar:

Automatische concepten

”Dan lijken ze op een ananas en dat ziet er niet uit.” Hij voegt toe dat hij verwacht dat een vrouw minstens vier keer per week met hem naar bed gaat.


De reacties op Kevin’s video zijn gemengd en vaak kritisch.

Een van de kijkers heeft gereageerd op de video met de opmerking: “Zielepoot, dit is waarom je nu alleen bent.”

De video heeft veel aandacht getrokken en heeft geleid tot een levendige discussie onder de kijkers. Inmiddels heeft de maker de video verwijderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven